evzmonden.ro Web analytics

Dacă la 46 de ani arată demenţial, uite cum arata Anca Ţurcaşiu la 20, când a apărut goală complet!

Dacă la 46 de ani arată demenţial, uite cum arata Anca Ţurcaşiu la 20, când a apărut goală complet!
Dacă la 46 de ani arată demenţial, uite cum arata Anca Ţurcaşiu la 20, când a apărut goală complet!

La aproape 46 de ani, actriţa şi cântăreaţa Anca Ţurcaşiu arată demenţial, iar asta s-a văzut recent la show-ul „Te cunoscu de undeva” de la Antena 1, unde Anca a avut a apariţie foarte sexi!
Dar câţi dintre voi vă amintiţi faptul că Anca a jucat într-o scenă de sex, ea fiind goală complet? S-a întâmplat imediat după Revoluţie!

Filmul “Miss Litoral” a fost la vremea sa o comedie foarte reuşită, iar nume cosacrate ale filmului românesc au dat un ritm deosebit producţiei în care Anca Ţurcaşiu a jucat rolul Tinei, o tânără ce trebuia să câştige un concurs de frumuseţe, conform eforturilor depuse de Costel Chitic și de Nea Mielu, personaje interpretate de Alexandru Arşinel şi de regretatul Jean Constantin.

2
Într-una dintre scenele filmului, Anca Ţurcaşiu a interpretat un rol ce a necesitat o altă abordare, una cam neobişnuită pentru acele timpuri. Actriţa a trebuit să facă dragoste cu Dorel (n.r. Marius Gâlea) şi implicit să apară nud, ipostază explicată peste ani de artistă.
“Aveam 20 de ani, ăsta era scenariul. M-a convins Mircea Mureşan (n.r. regizorul filmului). Cu toate că eram extrem de pudică, am acceptat. Nu îmi pare rău de nimic din ceea ce am făcut. Le-am făcut cu mintea şi în conjunctura de atunci. Nu regret nimic. Acum nu aş mai face-o, pentru că am cu 22 de ani mai mult”, a spus Anca Ţurcaşiu despre singura sa apariţie nud, citată de presa tabloidă.

646x404

“Pe atunci, nu exista nici o reclamă, totul era gri, era imediat după Revoluţie. Când am ajuns pe Bulevardul Magheru, în dreptul cinematografului Patria, unde avea loc premiera filmului, am văzut un poster de patru metri cu mine, în costum de baie. Am avut un sentiment foarte ciudat, îmi tremura piciorul pe ambreiaj, aproape că n-am mai putut să conduc”, a mai precizat artista.

Anca-sani


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]