evzmonden.ro Web analytics

Cu cine a ieșit Andreea Mantea în acest weekend la piscină?

Cu cine a ieșit Andreea Mantea în acest weekend la piscină?
Cu cine a ieșit Andreea Mantea în acest weekend la piscină?

Andreea Mantea îşi iubeşte la nebunie fiul pe care îl are cu fostul ei iubit. Vedeta îşi ia fiul peste tot unde merge, iar în acest weekend cei doi au ieşit la piscină. David a băieţel fost adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche. David s-a născut pe 27 mai 2015.

Prezentatoarea TV s-a pozat cu băiatul ei la piscină, fără pic de machiaj pe faţă, în afară de celebrele gene false, la care nu poate renunţa. Ceea ce s-a mai văzut a fost că Andreea, acoperită cu un prosop, părea că nu poartă sutien. Făcea vedeta oare topless sau şi-a ascuns bretelele?

David creşte mai mare pe zi ce trece şi seamănă tot mai mult cu mama lui. Toată lumea observă că micuţul are buzele cărnoase ca mama lui şi pare bucăţică ruptă din vedetă.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Bravo Andreea,felicitari pt. curajul tau de a avra un copil.Estii o mama minunată,care munceste din greu. Dumnezeul te’a binecuvântat cu un copil adorabil.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]