evzmonden.ro Web analytics

Cutremur in lumea muzicii! Fuego si-a anuntat RETRAGEREA: “Nu m-am considerat niciodată un exemplu pentru cineva…”

Cutremur in lumea muzicii! Fuego si-a anuntat RETRAGEREA: “Nu m-am considerat niciodată un exemplu pentru cineva…”
Cutremur in lumea muzicii! Fuego si-a anuntat RETRAGEREA: "Nu m-am considerat niciodată un exemplu pentru cineva..."

Paul Surugiu este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, care reuseste sa stranga mii de fani la concertele sale. Recent, Fuego a marturisit ca nu este deloc atras de viata mondena si ar renunta oricand la ea. 

“Nu m-am considerat niciodată un exemplu pentru cineva, încercând doar să-mi văd de treabă și să muncesc pentru tot ce mi-am propus să realizez in viață. Sincer, nici vedetă nu sunt! Nu prea rezonez cu termenul asta și nici o viața ca atare nu trăiesc! Merg la piață, la cumpărături, sunt un om normal și-mi găsesc fericirea tocmai în aceste lucruri simple.

Uneori mi-aș dori nici să nu mă cunoască lumea, să trec așa, neobservat! Vedetismul nu ține neapărat de statut, ci de educație! Nimic nu ne dă dreptul de a fi altfel față de cei din jur, chiar dacă noi avem o profesie expusă! Și credeți-mă, cu toți brazii pe care-i împodobesc iarna, cu toată popularitatea din anii aceștia, aproape 25, eu sunt veșnicul puștan din Turda, cu accent ardelenesc, care face artă din pasiune și căruia îi place sa dăruiască fericire celor din jur!”, a precizat Fuego pe Facebook.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]