evzmonden.ro Web analytics

Cum și-a cunoscut Robert Turcescu nevasta: „Abordare tipică de bărbat care agaţă pe Facebook, să zicem”

Cum și-a cunoscut Robert Turcescu nevasta: „Abordare tipică de bărbat care agaţă pe Facebook, să zicem”
Cum și-a cunoscut Robert Turcescu nevasta: „Abordare tipică de bărbat care agaţă pe Facebook, să zicem”

Într-un interviu pentru „revistatango.ro”, Robert Turcescu a vorbit despre cât de fericit este în căsnicie, dar și despre compatibilitatea cu soția sa, Oana, care este cu 14 ani mai mică decât el. Jurnalistul a povestit și despre modul amuzant în care s-au cunoscut și ce dar special i-a făcut frumoasei sale soții de la prima întâlnire.
„Am fost într-o piaţă din Peru şi am postat pe pagina mea de Facebook nişte fotografii cu nişte fructe și legume care arătau destul de diferit față de ceea ce se găseşte prin pieţele noastre. Călătoream într-o noapte cu un autocar în Peru care avea şi wi-fi și am postat respectivele poze pe Facebook. Ea a făcut un comentariu banal, apoi a întrebat ce sunt acele fructe şi de unde sunt. Nu aveam somn, mergeam cu autocarul ăla foarte frumos şi, ore bune, am tot schimbat mesaje în privat. La un moment dat am zis: uite, când o să vin din Peru, îţi fac un cadou. Ce vrei să îţi aduc? Şi ea mi-a spus să-i aduc… ciocolată! Şi-am zis, cum să-ți aduc ciocolată din America de Sud, din Peru?! Văzusem acolo acolo nişte inele din argint, absolut superbe, cu fel şi fel de pietre, peruvienii sunt artiști în prelucrarea argintului. Și i-am scris: am să îţi aduc un inel. Abordare tipică de bărbat care agaţă pe Facebook, să zicem. Ea nu a zis nimic, dar eu vreo trei zile m-am tot gândit la conversaţia asta şi am cumpărat un inel de acolo, din Peru. Unei femei pe care nu o cunoşteam”.

Turcescu spune că s-au înțeles atât de bine încât după trei luni a rugat-o pe Oana să se mute împreună cu el. „Nu îmi pun nici măcar pentru o clipă întrebări legate de căsnicia noastră, de felul în care va evolua ea, sunt foarte relaxat din punctul ăsta de vedere. Ne iubim foarte mult, asta e tot”, mai spune jurnalistul.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]