evzmonden.ro Web analytics

Cum s-au păcălit starurile care a au acceptat provocarea de la FERMA VEDETELOR. FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Au ajuns într-un dezastru: izolaţi de lume, vor trebui să-și construiască singuri țarcul pentru animale, solarul și chiar… toaleta!

Cum s-au păcălit starurile care a au acceptat provocarea de la FERMA VEDETELOR. FOTOGRAFII EXCLUSIVE
Cum s-au păcălit starurile care a au acceptat provocarea de la FERMA VEDETELOR. FOTOGRAFII EXCLUSIVE

S-au bucurat că pleacă în Cipru, într-o zonă superbă, cu o climă blândă în acestă periodă a anului şi mai iau şi bani frumoşi (zvonurile spun că în jur de 2000 de euro pentru fiecare saptamana petrecuta la „Ferma”). dar Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă nu vor avea parte de o vacanță de lux la malul Mediteranei. Urmează să locuiască în condiții de viață ca acum 100 de ani, fără confortul lumii moderne și departe de cei dragi, iar producătorii le-au pregătit multe provocări, care, la finalul celui de al doilea sezon, vor desemna Fermierul anului.
IMG_1777

Din 16 februarie, în fiecare marți și miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte Ferma vedetelor, reality show ce s-a mutat anul acesta în însoritul Cipru, iar nea Rață le-a pregătit concurenților o serie de sarcini. Aceștia vor trebui să-și construiască singuri toate anexele care se regăsesc la o fermă funcțională: țarcul pentru animale, solarul și chiar… toaleta! Ferma e parsita de mai bine de 50 de ani, iar aceștia trebuie să se gospodărească singuri, să acorde atenție curățeniei zilnice, zugrăvirii și reabilitării pereților, precum și curățeniei la locul de adăpost al animalelor.

IMG_1715

Mai mult decât atât, fermierii vor trebui să mențină aprins focul de veghe, ca ofrandă adusă zeilor. Acest element al mitologiei grecești amintește de legenda Zeului Hefaistos, care menționează faptul că focul trebuie menținut constant pentru a reînvia spiritul apus al fermei. În felul acesta, Zeița Hestia, care în mitologia greacă este zeița căminului și a vatrei, îi va proteja pe fermieri în toate activitățile.

IMG_3093

Pe lângă sarcini, nea Rață le-a pregătit celor 12 fermieri multe sfaturi importante privind activitățile pe care aceștia trebuie să le întreprindă. Dacă concurenții își vor duce la îndeplinire sarcinile, vor fi recompensați cu diverse obiecte sau avantaje de care au nevoie pentru a reda strălucirea fermei. Totodată, ei au șansa să fie remunerați, bani cu care își pot cumpăra cele necesare de la vânzătorul ambulant care îi va vizita periodic.

Nea Rata


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]