evzmonden.ro Web analytics

Metoda uluitoare prin care îşi educă SILVIU PRIGOANĂ copiii

Metoda uluitoare prin care îşi educă SILVIU PRIGOANĂ copiii
Metoda uluitoare prin care îşi educă SILVIU PRIGOANĂ copiii

Silviu Prigoană a acordat un interviu telefonic emisiunii „Star Magazin” în care a vorbit despre relaţia cu iubita lui, Mihaela, şi cum se înţeleg băieţii lui cu aceasta. Mai mult, omul de afaceri a vorbit şi despre modul în care îşi recompensează copiii.
prigoana_botez

Afaceristul a spus că relaţia copiilor săi cu noua sa parteneră de viaţă este foarte bună: „Copiii iubesc mai mult părintele care asigură mai mult confort. Copiii mei mă exploatează şi pe mine şi pe mama lor. Cadourile pe care le primesc copiii sunt nişte premii, nu nişte cadouri. Trebuie să faci ceva ca să meriţi cadoul. E foarte complicat să educi copiii. Cei mici se înţeleg bine cu Mihaela. Ei se înţeleg bine cu toată lumea. Designerul meu personal e Mihaela. Ea este cea care se ocupă de vestimentaţia mea, de combinarea culorilor. Eu mă simt bine aşa: mai slab, cu haine mai colorate”.

Întrebat dacă îşi doreşte copii, Prigoană a spus că acest lucru se va întâmpla şi că vrea ca Mihaela să-i dăruiască 3 fetiţe.

„Mai facem 3 fetiţe. Eu am 4 băieţi, Mihaela mai are un băiat şi două fetiţe şi noi vom mai face 3 fetiţe. Aşa vom fi 10 la masa de Crăciun”, a declarat Prigoană.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]