evzmonden.ro Web analytics

Cum a căzut o VEDETĂ de la REALITATEA TV cu scaunul, în direct

Cum a căzut o VEDETĂ de la REALITATEA TV cu scaunul, în direct
Cum a căzut o VEDETĂ de la REALITATEA TV cu scaunul, în direct

Pentru Dorin Chioțea, „Dimineața de știri” vine, de patru ani, la Realitatea TV. Timp de cinci zile pe săptămână, alături de colega sa, Aneta Sîngeorzan, jurnalistul comentează cele mai importante știri ale zilei. „Am un program foarte strict, care începe la cinci dimineața. Matinalul se termină la ora 11.00, iar la 12.30 mă duc să o iau pe fiica mea de la școală. Dau apoi fuga să-l iau pe fiul meu de la grădiniță. În restul zilei, cu laptopul în față, mă informez non-stop. Pentru mine, job-ul acesta e o plăcere”, a povestit Dorin, care ne-a mărturisit și că, în curând, va deveni tată pentru a treia oară. Matinalul începe la ora 7.00, iar o oră mai târziu, jurnalistul intră în direct cu invitații. „Sincer, nu mai facem față la cât de mulți sunt cei care ne scriu, ne propun teme sau vor să vină în emisiune”, spune el.


FOTO: Dorin și Carmen sunt căsătoriți de 12 aniVrea o emisiune sportivă la Realitatea

Puțină lume știe că realizatorul emisiunii „Dimineața de știri”, care a absolvit Facultatea de Medicină, are o experiență de peste 20 de ani ca jurnalist, mulți dintre ei în presa sportivă. „Iubesc sportul și consider că nimic nu se poate compara cu job-ul de reporter sportiv. La Realitatea nu avem departament de sport, iar colegii mă consultă în tot ceea ce ține de această disciplină. Sper să avem curând o emisiune sportivă la Realitatea”.

Anii de experiență nu l-au ferit pe Chioțea de momentele amuzante… în direct. Odată s-a blocat și a uitat numele colegei sale, Dana Păcurar, care trebuia să preia legătura, iar altă dată, scaunul de sub el s-a lăsat brusc, vreo 30 de cm.

De departe, însă, cel mai vesel moment a fost acela când, împreună cu colega sa, Aneta, i-au făcut unei amice un cadou de nuntă mai special. Au înregistrat cu telefonul un număr de streptease masculin, în pauza de la emisiune.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]