evzmonden.ro Web analytics

Cum a ajuns ajuns fostul ginere a lui Basescu, Syda, să fie amenințat cu pistolul

Cum a ajuns ajuns fostul ginere a lui Basescu, Syda, să fie amenințat cu pistolul
Cum a ajuns ajuns fostul ginere a lui Basescu, Syda, să fie amenințat cu pistolul

Sâmbătă seara, Syda, a fost implicat într-un megascandal care s-a terminat la Secția 2 de Poliție. Bogdan Ionescu, cunoscut sub porecla de Syda, a fost amenințat cu moartea pe fondul unei dispute între iubita lui și fostul ei partener. Se pare că tot șirul amenințărilor au fost pe fondul geloziei excesive, însă nu a lui, ci a fostului iubit al Mariei Grigoriu, actuala parteneră a lui Syda.

Syda și actuala lui iubită au ales să petreacă sâmbătă seara într-un club din parcul Herăstrău, acolo se aflau prietenii lor. O decizie proastă, așa cum s-a văzut. Nici Bogdan, nici Maria nu s-au gândit nicio clipă că ajunși acolo se va declanșa războiul. Surse din preajma celor doi, prezenți în seara cu pricina, au povestit că tot scandalul a pornit de la fostul iubit al Mariei, nimeni actul decât unul dintre proprietarii clubului, cu care actuala parteneră a lui Syda a avut o relație de aproape patru ani.

Conflictul a început de la fostul iubit al Mariei și unul din proprietarii locației. Pentru început și-a trimis bodyguarzii să-l întrebe pe Syda, cât mai are de gând să stea în club. Deranjat de raspunsul primit, Syda, acesta a răspuns calm că mai are de gând să rămână, proprietarul clubului și-a trimis din nou angajații, de această dată cu intenția de a-l da afară din local.

Cei prezenți la a doua etapă a conflictului, au povestit că bodyguarzii ar fi început să-i adrese injurii lui Syda, încercând să-l provoace. Bogdan nu a intrat nici de această dată în jocul lor, însă prietenii lui nu au rămas indiferenți la comportamentul angajaților și le-au cerut să aibă grijă la vocabular. Pentru a evita însă o răfuială, Bogdan Ionescu și-a luat iubita de mână și a decis să plece din club, moment în care, Mohammad Kamal Hakmi, a intrat și el în peisaj.

Mai multe citiți aici

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

  • Adica fleoartza nu stia ca localul in care merge este proprietatea fostului ei handralau? Normal ca stia, d-aia la si dus pe nataraul asta mic acolo, ca sa-l provoace pe fostu handralau. Si a reusit de minune!

  • Mda, fostul presedinte organizeaza tot feluri de acte de golanism ca buzata de fiica-sa n-a mai fost tufata de atunci ca nu se incurca NIMENI cu ea. Credea ca dupa divort va fi coada la bloc dupa ea insa nu se va intampla curind o minune din asta, indiferent daca taticu’ organizeaza executarea fostului si cred ca la asta lucreaza ca are ciuda pe el ca-si reface viata pana ce fii-sa cauta pe Net partneri de ocazie. E si urita si oricum cu 2 copiii mici n-o vrea nimeni. Prea repede a actionat fara sa se gandeasca si sa aibe in plan un barbat dedicat in rezerva.

  • deci zdreanta se tragea cu ub arab imputit ca sa inteleg asa…cred ca o are cat o caciula!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X