evzmonden.ro Web analytics

EXCLUSIV! Culmea penibilului! Leo de la Strehaia se lauda cu bani scosi la imprimanta! Se da bogat, dar…

EXCLUSIV! Culmea penibilului! Leo de la Strehaia se lauda cu bani scosi la imprimanta! Se da bogat, dar…
EXCLUSIV! Culmea penibilului! Leo de la Strehaia se lauda cu bani scosi la imprimanta! Se da bogat, dar...

 

Leo si Dana Criminala in noaptea dintre ani

Se cam stia ca situatia financiara a lui Leo de la Strehaia nu este chiar atat de buna precum se lauda el, dar autointitulatul print al tiganilor a exagerat cand si-a scos la imprimanta mai multe teancuri de 500 de euro! La un calcul “ochiometric”, in imaginile cu care se lauda Leo, teancuri de 500 de euro par a insuma peste un milion de euro (100 bancnote de 500 de euro per teanc, ori 20 de “caramizi” = 1.000.000 euro).  Asa de bogat sa fie Leo? Se pare ca nu! In realitate, elasticele cu care si-a prins “banii” sunt mai valoroase decat teancurile cu care se lauda.

 

Un ofiter antifrauda financiar-bancara ne-a spus, dupa ce a analizat pozele usor rusinat, ca banii aia sunt atat de falsi incat oricine isi poate da seama ca sunt “de jucarie”. “Marimea bancnotei, culorile ei si tipul de hartie nu corespund celei de 500 de euro”, a spus specialistul.

Totodata, e bine de stiut ca cei care printeaza bani, chiar si in scopul amuzamentului, trebuie sa evidentieze intr-un mod clar ca aceia nu sunt reali. In caz contrar, pot fi anchetati penal pentru falsificare de monede.

Codul Penal: Falsificarea de monedă metalică, monedă de hârtie, titluri de credit public, cecuri, titluri de orice fel pentru efectuarea plăţilor, emise de instituţia bancară ori de alte instituţii de credit competente, sau falsificarea oricăror alte titluri ori valori asemănătoare, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]