evzmonden.ro Web analytics

Cristina Cioran o sa devina mamica! Declaratii EXCLUSIVE despre schimbarile din viata ei!

Cristina Cioran o sa devina mamica! Declaratii EXCLUSIVE despre schimbarile din viata ei!
Cristina Cioran o sa devina mamica! Declaratii EXCLUSIVE despre schimbarile din viata ei!

Cristina Cioran și iubitul ei, Traian Văduva, se cunosc de șase ani și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Dacă până acum oficializarea relației s-a lăsat așteptată, mai ales că actrița a spus de nenumărate ori că deja se simte căsătorită cu Traian, se pare că în 2017 lucrurile încep să se grăbească. Cristina are planuri mari și se gândește la un bebe. „Pentru anul care vine, pot să zic cu voce tare, îmi doresc un copil. Îmi doresc vacanțe cât mai multe, o călătorie în jurul lumii”, spunea ea în urmă cu două săptămâni.

Asta n-a fost tot. Chiar în noaptea de Revelion, ea a mai făcut câteva destăinuiri pentru EVZ. „2016 a fost un an destul de trist pentru mine și familia mea, sunt sigură că 2017 va fi un an cu mult mai bun. Am câteva proiecte, printre care și în televiziune. Este un post la care am mai lucrat și va fi un show de divertisment. Pe plan personal, cu jumătatea mea este totul foarte bine și sperăm să ne iasă planurile pe care ni le-am făcut. La începutul anului plecăm în Egipt, în vacanță și să facem plajă. Eu stau două săptămâni, dar iubitul meu stă mai mult de o luna. Traian are un proiect acolo”, a dezvăluit Cristina.

Iubitul, instructor de scufundări

Traian, bărbatul care i-a cucerit inima, are 41 de ani, este instructor de scufundări și a mai fost căsătorit. Din relația anterioară, el are doi copii, un băiat și o față, cu care Cristina se înțelege foarte bine. Traian este pasionat de motociclete, dar și de scufundări fără echipament.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]