evzmonden.ro Web analytics

“Creierul” de la PRO TV rupe audientele la Happy Channel! Fosta scoacra a Dianei Dumitrescu inregistreaza noi succese

“Creierul” de la PRO TV rupe audientele la Happy Channel! Fosta scoacra a Dianei Dumitrescu inregistreaza noi succese
"Creierul" de la PRO TV rupe audientele la Happy Channel! Fosta scoacra a Dianei Dumitrescu inregistreaza noi succese

După ce a plecat, acum trei ani, de la AcasăTV și PROTV, Ruxandra Ion a mizat pe un nou proiect, Happy Channel (fostul Euforia TV al trustului Intact), un post destinat femeilor din România.

Despre Ruxandra Ion se stie si ca a fost soacra actritei Diana Dumitrescu.

După ultimul succes, „LALA BAND” și „Pariu cu Viața”, la PROTV, producătoarea a rămas cu doi protagoniști din serialul de adolescenți, dar și cu Anca Țurcașiu și Carmen Tănase. Împreună au format o echipă care a început să își fidelizeze publicul încet, încet.

Primele rezultate s-au văzut la acest început de an, care a adus ratinguri excepționale pentru Happy Channel, care și-a depășit rivalul AcasăTv.

Pe 1 ianuarie, postul s-a poziționat pe locul 1 cu 0.3 puncte de rating și 1.2% share, în timp ce AcasăTV a avut 0.2 puncte de rating și 0.8% share, conform Kantar Media.

În Prime Time, de la 19:00 – 23:00, Happy Channel s-a clasat tot pe locul 1, atingând 0.5 puncte de rating și 1.2% share, interval în care Acasa TV 0.4 a avut puncte de rating și 0.9% share.

În Access, de la 16:00 – 19:00, Happy Channel s-a clasat tot pe locul 1, cu 0.4 puncte de rating și 1.1% share, fiind urmat de Diva cu 0.3 puncte de rating și 0.8% share si Acasa TV cu 0.2 puncte de rating și 0.7 % share.

În Late Fringe, de la 23:00 – 02:00, Happy Channel a obținut 0.3 puncte de rating și 1.3% share, în timp ce Acasa TV a înregistrat 0.2 puncte de rating și 1.1% share. Și în Day Time, Happy Channel s-a poziționat pe locul 1, interval în care a obținut 0.4 puncte de rating și 1.4% share, în timp ce AcasăTV s-a clasat pe locul 2 cu 0.2 puncte de rating și 0.9% share.

Din 2 ianuarie, Happy Channel a trecut la noua grilă, telespectatorii au avut parte de patru ore de program turcesc pe noul post condus de Ruxandra Ion.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]