evzmonden.ro Web analytics

CORNEL GALES RUPE TACEREA: „Da, am inselat-o pe Ileana. Ea stia”. Ce a marturisit despre RELATIA cu BLONDA VIVI

CORNEL GALES RUPE TACEREA: „Da, am inselat-o pe Ileana. Ea stia”. Ce a marturisit despre RELATIA cu BLONDA VIVI
CORNEL GALES RUPE TACEREA: "Da, am inselat-o pe Ileana. Ea stia". Ce a marturisit despre RELATIA cu BLONDA VIVI

Intr-un final, Cornel Gales s-a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume. Recent, in cadrul unei emisiuni TV, barbatul a recunoscut ca a inselat-o pe Ileana Ciuculete, precizand ca indragita artista ar fi stiut ce se petrece.

Cornel Gales a povestit in amanunt despre ce se intampla in momentul de fata cu viata lui. Sotul raposatei artiste a declarat ca are o relatie cu blonda Vivi, insa aceasta relatie este strict profesionala.

Da, am înşelat-o pe Ileana. Ştia Ileana. Da, am o relaţie cu doamna Viviana. (…) Eu sărut mâna femei ca un gest nobil. O cunosc pe Viviana de câteva luni. Am cunoscut-o mai târziu, după moartea Ilenei. Când problemele s-au acutizat mai multe femei au sărit să mă ajute. Se spunea că nu pot să mă întreţin, că nu am nimic de lucru\

,a declarat Cornel Gales in cadrul emisiunii TV.

Eu la ora actuală nu credeam că mai există femei aşa de puternice. Viviana este o femeie extraordinară, foarte pregătită profesional şi sentimental, cu toate că a trecut prin multe. Are o fetiţă minunată. Nu este căsătorită, este divorţată. Este o femeie de afaceri fantastică care m-a echilibrat psihic extraordinar de bine

, a mai spus Cornel Gales.

La scurt timp dupa ce a aflat ca sufera de o boala incurabila, Ileana Ciuculete s-a stins din viata, pe patul de spital. In perioada urmatoare, Gales s-a aflat in centrul mai multor scandaluri cu cei doi baieti ai Ileanei Ciuculete, Mugurel si Cristi Sftecu.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]