evzmonden.ro Web analytics

UPDATE CÂȘTIGĂTORI Concurs! Rixton în România – câștigă invitații la concert și CD-uri

UPDATE CÂȘTIGĂTORI Concurs! Rixton în România – câștigă invitații la concert și CD-uri
UPDATE CÂȘTIGĂTORI Concurs! Rixton în România - câștigă invitații la concert și CD-uri

 Vă mulțumim pentru toate înscrierile. Dintre toate mail-urile primite am decis ca cele două invitații duble și cele două cd-uri să ajungă la

1. DEMETER MIRELA MAGDALENA – Una dintre cele mai mari fane Rixton în România. Cu toate că se pregătește de bacalaureat, ea vine din Slobozia să-i vadă pe băieții de la Rixton și să se distreze.

2. SEBASTIAN TUDOR –  Este cel care ne-a convins datorită talentului său muzical. El a trimis un mail cu un video și un cover al super hit-ului Me and My Broken Heart.

 

Ne vedem la concertul Rixton, joi, 28 ianuarie la Sala Polivalentă. Distracție plăcută!

 

Rixton – trupa care a cucerit topurile internaționale cu hituri precum „Me and My Broken Heart” sau „Wait on Me”, vine pentru prima dată în România, în cadrul unui eveniment inedit Coca-Cola. Concertul va avea loc pe 28 ianuarie, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă din București. Accesul se va face pe baza invitațiilor.

 Evenimentul va fi unul cu totul special, iar Coca-Cola a pregătit surprize inedite tuturor fanilor săi și iubitorilor de muzică.

În deschidere, Smiley va susține un concert live.

smiley-13052013

 Cei patru britanici – Jake, Charley, Danny și Lewi – se mândresc cu experiența concertelor susținute în intreaga lume, după ce s-au alăturat artistei Ariana Grande în turneele sale din America de Nord și Europa, și au fost opening act în turneul lui Ed Sheeran din America de Nord.

 

 „Suntem onorați de invitația de a cânta în România, știm că este o țară frumoasă. Am tot urmărit pe conturile noastre de social media mesajele de încurajare pe care le primim de aici și ne bucurăm că avem în sfârșit ocazia de a cânta pentru fanii noștri din România”– au declarat cei patru membri ai formației Rixton.

 

CONCURS!

rixton_concurs

 

 

*Accesul la eveniment se va face pe baza unui act de identitate, conform listelor aflate la intrare, începând cu ora 18:00.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]