evzmonden.ro Web analytics

Codruţ Kegheş, dezvăluiri INCREDIBILE despre copilărie: “Tata a luat tot când a plecat, am dormit pe rogojină”

Codruţ Kegheş, dezvăluiri INCREDIBILE despre copilărie: “Tata a luat tot când a plecat, am dormit pe rogojină”
Codruţ Kegheş, dezvăluiri INCREDIBILE despre copilărie: "Tata a luat tot când a plecat, am dormit pe rogojină"

De curând, actorul Codruţ Kegheş a acordat un interviu în exclusivitate pentru adevarul.ro. El a povestit ce copilărie grea a avut după ce tatăl lui i-a părăsit.

Am avut un tată care m-a bătut la cap să nu dau la facultate şi să mă duc să mă angajez. Eram convins că îmi spunea aşa doar ca să nu mai plătească pensia alimentară. Mama, sărăcuţa, m-a crescut destul de greu. Ea a avut o viaţă foarte chinuită. Îmi povestea că atunci când a plecat tata a luat tot şi am dormit pe rogojină. Râdeau copiii de mine la grădiniţă că nu văd „Stan şi Bran“. Dar, uite că, sărăcuţa, a făcut eforturi şi a luat şi televizor. Acum roata s-a inversat, eu am grijă de ea. Şi voi avea atâtea zile cât o să aibă“, a povestit Codruţ.

Potrivit sursei citate, interpretul personajului Dezbrăcatu’ o îngrijeşte pe cea care i-a dat viaţă de mulţi ani: “M-am gândit, oare de ce mama suferă de 15 ani în halul ăsta? Sau acum 15 ani să vină cineva şi să îmi zică: „Pentru următorii 15 ani vei avea de tras cu mama ta“. 15 ani sunt mulţi ani… zi de zi! Nu e o săptămâna jumătate, nu e un an jumătate, sunt 15 ani! Copilul meu a văzut-o pe bunica lui în pat. Acum are şase ani şi o vede tot în pat. Mă rog, astea sunt de-ale mele, personale. Niciodată nu am forţat cu lucrurile astea, sunt ale mele”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]