evzmonden.ro Web analytics

CIUDAT! Mihail se scutură de „Mă ucide ea” si spune ca nu i-a adus niciun bine! “Mi-am dat seama ca nu ma cunosc”

CIUDAT! Mihail se scutură de „Mă ucide ea” si spune ca nu i-a adus niciun bine! “Mi-am dat seama ca nu ma cunosc”
CIUDAT! Mihail se scutură de „Mă ucide ea” si spune ca nu i-a adus niciun bine! "Mi-am dat seama ca nu ma cunosc"

Piesa lui Mihail, „Mă ucide ea”, a făcut furori pe radio, iar povestea momentului fierbinte în care „privirile se întâlnesc întâmplător” a adus în atenţia publicului un artist nu foarte cunoscut.

Rus la origini, Mihail Sandu a fost crescut în Republica Moldova, iar din 2014 s-a mutat în Cluj, unde a tot cântat. După ce a întâmpinat obstacole în acest drum al muzicii, iată că anul trecut a răsărit soarele şi pe strada sa. Viaţa i-a fost schimbată total, iar majoritatea artiştilor ar spune că în bine. Tânărul de peste Prut nu pare însă deloc încântat. „Mi-am propus să petrec mai mult timp cu familia mea, pentru că am realizat că nu am avut parte de ei în 2016. Mi-am dat seama că nu mă cunosc foarte bine pe mine şi am realizat că multe lucruri nu mi-au fost de ajutor”, a spus Mihail.

„Nu vreau melodii comerciale”

Cântăreţul are un aer de cool, iar calităţile sale fizice combinate cu vocea au mare succes la publicul mai ales feminin. „Mă ucide ea a schimbat multe lucruri în viaţă mea, dar în jur am aceeaşi oameni. Mi-am dat seama că n-am fost pregătit pentru anumite lucruri. După succesul artistic obţinut, vreau să merg şi mai în underground. Nu vreau melodii comerciale, pentru că nu mă reprezintă”, a adăugat el. În ceea ce priveşte viitorul: „O să vină în curând o piesă, nu ştiu dacă este hit sau nu. Nu mă interesează”, a mai spus Mihail.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]