evzmonden.ro Web analytics

Nici acum nu știe cine l-a băgat în spital! L-a acuzat pe Adrian Minune!

Nici acum nu știe cine l-a băgat în spital! L-a acuzat pe Adrian Minune!
Nici acum nu știe cine l-a băgat în spital! L-a acuzat pe Adrian Minune!

Leo de la Strehaia  a  ajuns să fie unul dintre cei mai simpatizaţi ţigani din România, însă, puţini stiu faptul ca el a avut un scandal foarte mare cu manelistul Adrian Minune.
„Prinţul ţiganilor”, aşa cum este cunoscut Leo de la Strehaia, pe numele său adevărat Ion Mihai Stelică, a fost bătut crunt de către trei necunoscuţi.

Citește și >>> Șoc! Teo Trandafir, din platou la URGENȚĂ, PE MASA DE OPERAȚIE!!

Cu căciuli pe cap şi cu feţele acoperite de cagule negre, tinerii l-au aşteptat pe Leo în faţa restaurantului unde acesta cina alături de iubita sa, dansatoarea Jasmine. La ieşire, “Prinţul ţiganilor” a fost luat prin surprindere de atacatorii înarmaţi cu bâte de baseball, care l-au bătut măr.


Conform martorilor care au asistat la scena ruptă parcă din filmele cu mafioţi, atacul a fost o reglare de conturi. „Când Leo de la Strehaia a ieşit din restaurant cu iubita, au tăbărât direct pe el cu bâtele. L-au lovit cu bestialitate, fără să spună un cuvânt. Când au văzut că nu se mai poate ridica, au fugit printre blocuri. Nu au avut nimic cu blonda (dansatoarea Jasmine, iubita lui Leo, n.r.)”, susţineau cei care au urmărit neputincioşi toată grozăvia petrecută pe bulevardul Barbu Văcărescu, în faţa Restaurantului Decebal din Capitală.

media_144373460317860200
“Prinţul ţiganilor” a fost transportat cu ajutorul unor prieteni la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii i-au făcut mai multe radiografii şi i-au pansat multiplele răni la cap şi de pe corp. Nedezlipită de lângă iubitul ei, dansatoarea Jasmine a plâns tot timpul. Vizibil speriată, vedeta a găsit puterea să sune la 112, dar şi să îi anunţe pe apropiaţii lui Leo de cele întâmplate.

4235-206102-leo2_133408879d
S-a speculat faptul că Adrian Minune ar fi fost implicat în acest scandal. Leo l-a acuzat pe Adrian că, după ce i-a plătit 5.000 de euro ca să-i cânte la nunta fiului său, nu şi-a mai onorat promisiunea. La vremea respectivă, Leo a declarat presei că a primit ameninţări cu moartea după ce a făcut public gestul lui Minune.

media_144373460450865800

Ca urmare, “Prinţul ţiganilor” a depus plângere penală pe numele unui membru de seamă al clanului Caranilor, Aurel Răducan, despre care se spune că e un apropiat al lui Adi Minune. Atât Leo, cât şi Minune au fost la un pas de a ajunge la judecata ţigănească pentru aplanarea acestui conflict.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]