evzmonden.ro Web analytics

Cine este BAȘTANUL vizat de procurori care l-a umilit și pe BORCEA cu aceste aroganțe! Cum a trimis un elicopter să i-o aducă pe Cruduța direct în fața vilei!

Cine este BAȘTANUL vizat de procurori care l-a umilit și pe BORCEA cu aceste aroganțe! Cum a trimis un elicopter să i-o aducă pe Cruduța direct în fața vilei!
Cine este BAȘTANUL vizat de procurori care l-a umilit și pe BORCEA cu aceste aroganțe! Cum a trimis un elicopter să i-o aducă pe Cruduța direct în fața vilei!

Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie şi fostul şef al Gărzii Financiare Braşov Vasile Bilingschi au fost audiați, joi, de procurorii Parchetului Tribunalului Braşov, în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani în care au avut loc percheziţii la clubul FC Braşov şi la locuinţa lui Neculaie.

Surse judiciare susţin că Vasile Bilinschi, în prezent şef al Oficiului pentru Jocuri de Noroc din ANAF, l-ar fi ajutat pe Ioan Neculaie ”să dea o aparenţă de legalitate” operaţiunilor contabile pe care le făcea în cadrul firmelor sale.

Omul de afaceri Ioan Neculaie, raspunde la intrebari in timpul unui interviu acordat, marti, 5 Aprilie 2011, cotidianului Evenimentul Zilei.

Ioan Neculaie este patronul şi finanţatorul clubului FC Braşov din 1999. Clubul a intrat în insolvenţă din 4 martie 2015, şi în prezent se judecă planul de reorganizare a societăţii.

Presa tabloidă a scris de mai multe ori despre aroganțele omului de afaceri, în mateire de…cuceriri și ar fi trimis chiar și un elicopter să o aducă pe celebra asistentă Daniela Crudu la vila lui din Brașov!

3

De altfel, numele lui Niculaie apare și într-un dosar al prostituatelor de lux, iar în sternograme, afaceristul vorbește pe față despre Cruduța!
NICOLAE: „Cine mi-a adus-o pe CRUDUȚA prima oară?
D. L.M.: Nu știu!
NICOLAE: N-ai adus-o tu, nu?
D.L.M.: Nu, nu, nu! Dar parcă tot o prietenă de-a mea!
NICOLAE: De-a ta?
D.L.M.:Parcă așa mi-ai zis! Sau nu mai țin eu minte! Sau poate de la anestezia asta…
NICOLAE: Nu mi-o fi adus-o MARINELA AVĂDANI?
D.L.M.: Cred că da!
NICULAE: Crezi că da?
D.L.M : Păi s-ar putea, îți dai seama!
NICOLAE: Se cunoșteau, nu, ele două?
NICOLAE: Da! Toate astea se știu! N-ai văzut? Toate se scaldă în aceeași oală!

4

Dosarul Prostituate de lux a cunoscut recent o nouă turnură odată cu audierea tuturor persoanelor implicate. Personajul principal, miliardarul brașovean Ioan Niculaie a recunoscut în instanță toate acuzțiile, dar a spus că nu le-a dat bani fetelor decât ca ajutor. Iată mărturia lui Ioan Neculaie:

“Inculpata Dumitru Mirela Alexandra mi-a prezentat de-a lungul timpului mai multe fete pentru relații de prietenie. Urma să întreținem relații sexuale, însă nu acesta era scopul relației. Arăt că declarațiile date la poliție corespund adevărului. Nu le cunosc după nume pe fete. Ci după poze. Fetele nu veneau pentru bani la mine. Nu mi-au cerut. Eu le făceam cadouri. 700-800 de lei. Nu am dat niciodată sume în euro, însa am dat mai mult de 700 de lei dacă fata respectivă avea nevoie. Se întâmpla să le fac cadouri materiale fetelor cu valoare mai mare de 700 de lei, până într-o mie de euro.

Cu Dumitru Mirela Alexandra e o poveste mai veche, am fost prieteni, iubiți, dar nu mi s-a întâmplat niciodată ca eu să întrețin relații sexuale cu Dumitru Mirela Alexandra în dățile când ea a venit cu vreo altă fată. Nu-mi amintesc câte fete mi-a prezentat. Pe Vasiliu Anda, Popescu Ramona și pe Nicoraș Diana le-am cunoscut prin intermediul Dianei Gureșoaie. Din ce îmi amintesc, aceste 3 fete au fost la mine doar o singură dată. Diana Gureșoaie a fost o singură dată cu o altă fată. Pe Diana Nicoraș și pe Popescu Ramona îmi amintesc că le-am cunoscut prin Diana Gureșoaie și am fost cu ele în Grecia, ulterior acestea mai venind la mine acasă o singură dată.

 

 

 

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • de kkt tot! daca te lauzi c-ai frecat una in care si-au spalat cariciu 6 cluburi VIP dân Bucuresti nu cred ca te poti numi “BASTAN”! Daca te-ai fi laudat cu … Rona Hartner – ti-as fi zis TAP, sau poate BOU, dar asa nu pot sa-ti zic decat CAINE – ca numai astia o fac in haita si mai si schelalaie …

[wysija_form id="7"]