evzmonden.ro Web analytics

Rețetă de 5 STELE pentru sărbătoriții de Sfinții Mihail și Gavril ! Petreceți cu STIL și FINE DINING – ATENȚIE! FOTO ȘOC

Pulpa de pui marinata in cognac si invelita in piept de porc, servita cu bulz si sos de ardei copt

Rețetă de 5 STELE pentru sărbătoriții de Sfinții Mihail și Gavril ! Petreceți cu STIL și FINE DINING – ATENȚIE! FOTO ȘOC
Rețetă de 5 STELE pentru sărbătoriții de Sfinții Mihail și Gavril ! Petreceți cu STIL și FINE DINING - ATENȚIE! FOTO ȘOC

Chef Paul Siserman recomanda un rasfaț culinar pentru sarbătoriții zilei de mâine! ”Pulpa de pui marinata in cognac si invelita in piept de porc, servita cu bulz si sos de ardei copt” este o rețetă care va da pe spate orice sfânt și orice musafir! Și se prepara ușor și rapid!

Bulz cu pulpa de pui marfinata in congac si invelita in piept de porc

Bulz cu pulpa de pui marfinata in congac si invelita in piept de porc, by Paul Siserman

Ingredientele (4 portii):

4 bucati pulpa pui dezosata cca. 100g

4 bucati (fasii taiate pe lung) de piept porc cca. 100g

3 ardei Kapia

260 gr faina malai

110 gr branza de capra

50 ml ulei

100ml smantana dulce

Sare/piper

2 catei de usturoi

25 gr miere

100 ml congac

paul-siserman-2

Mod preparare :

Pulpele de pui se ruleaza si se aseaza intr-un vas in care, dupa ce punem toate pulpele, turnam cognac-ul si lasam la rece pentru minim 3 ore. Se scot din cognac, se codimenteaza cu sare, piper si se pune in interior un catel de usturoi zdrobit, se ruleaza apoi in interiorul pieptului de porc – codimentat la randul sau cu sare si piper. Cuptorul se incinge inainte la 180 C’. Pulpele se lasa la cuptor cca. 45 min. Inainte cu 5 minute de a fi scoase se ung cu miere (pentru o crusta caramelizata).

Pentru bulz:

Din faina de malai facem o mamaliga, apoi (cand e aproape rece) introducem cca 25 de branza de capra in interiorul unei cantitati de cca 100 gr mamaliga; ulterior fiecare modeleaza  cum ii place (bila, patrat, etc.).

Acesta se prajeste pe gratar (sunt persoane care prefera cuptorul sau baia de ulei).

Pentru sos:

Se coc ardeii pe gratar sau in cuptor, se lasa pentru cca 10 min acoperiti cu o carpa, apoi se curata de coaja, samburi si cocean. Impreuna cu uleiul, sarea si piperul – adaugate dupa gust – se pun intr-un blender si se amesteca pana la obtinerea unei paste omogene. Inainte de servire se adauga si smantana, amestecand pana se incorporeaza bine si aceasta.

Pana data viitoare, fiti inspirati in bucatarie si in viata!

Chef Paul Siserman InkChef

 

paul-siserman

 

Dupa ce a inaugurat “InkChef Academy by Paul Siserman”, o platforma integrata, oferind seminarii de cooking pentru copiii cu probleme, Chef Paul Siserman o sa fie invitatul special si permananet al emisiunii ”Cooking Show Albif” . O serie de emisiuni ce il au ca protagonist pe faimosul bucatar vor incepe din 7 noiembrie la Nova TV.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply