evzmonden.ro Web analytics

Cele mai atragatoare coafuri pentru Revelion si 2017! Simple si WOW!

Cele mai atragatoare coafuri pentru Revelion si 2017! Simple si WOW!
Cele mai atragatoare coafuri pentru Revelion si 2017! Simple si WOW!

„În trend sunt coafurile cu o cărare exagerată, care sunt spectaculoase. Dacă vreţi să va simţiţi că Amy Adams pe covorul roşu la Oscaruri, atunci optaţi pentru acest tip de coafură. În funcţie de rochia pe care o îmbrăcaţi puteţi opta pentru un coc perfect, pentru împletituri spectaculoase sau pentru o variantă de coafură Wet Look, în care părul este ud doar la rădăcina, iar restul părului este coafat în bucle lejere. Nu lipsesc nici accesoriile de păr. În trend sunt coroniţele sau bentiţele de prinţesă, cu detalii preţioase, dar şi acele ace de par sau agrafe de zeiţă, inspirate din mitologia greacă”, spune Cristi Pascu. Pentru Revelionul petrecut la club, hairstylistul recomandă coafurile excentrice şi accesoriile metalice.

 

„În cazul unui Revelion petrecut la club, coafura trebuie să aibă efectul WOW. Se poartă părul tapat exagerat, împletiturile, coafurile avangardiste şi accesoriile metalice, sau cele cu tot felul de cristale şi elemente colorate. Atenţie mare însă la rochia purtată. Dacă alegeţi o rochie cu paiete, atunci coafura poate să aibă volum, însă trebuie să fie simplă, lipsită de accesorii. Vorbim în general de tot felul de coafuri festive şi va recomand să evitaţi coafurile new punk sau de inspiraţie rock, care sunt mai degrabă potrivite unui seri de festival”, adaugă hairstylistul.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]