evzmonden.ro Web analytics

Cel mai sincer interviu cu Raluca Bădulescu! A făcut dezvăluiri exclusive despre viața ei pentru Evz Monden!

Cel mai sincer interviu cu Raluca Bădulescu! A făcut dezvăluiri exclusive despre viața ei pentru Evz Monden!
Cel mai sincer interviu cu Raluca Bădulescu! A făcut dezvăluiri exclusive despre viața ei pentru Evz Monden!

Raluca Bădulescu a devenit unul dintre cele mai iubite personaje de televiziune din România, după apariția în postura de jurat la emisiunea ,,Bravo, ai stil!”. Vedeta a mărturisit, în exclusivitate pentru EvzMonden, ce mănâncă pentru a-și păstra silueta obținută cu sacrificii, dar și care e relația cu fiul ei, Alex

– EvzMonden: Ai slăbit peste 70 de kilograme. Ce te-a determinat? A fost o ambiție personală sau există și vreun alt motiv?

Raluca Bădulescu: Ceea ce m-a determinat să iau această decizie este dată de faptul că ajunsesem la o greutate îngrijorătoare, respectiv 125 de kg. Aceasta m-ar fi împiedicat să pot duce o viață normală alături de familia mea: să mergem în vacanțe, să ne plimbăm, să trăim o viață normală. De la o anumită vârstă și de la o anuma greutate, apar problemele de sănătate; acesta este lucrul care m-a determinat să fac această schimbare. Nu visam să ajung la 56 de kilograme, această operație a fost un pachet complet pentru mine deoarece mi-a adus atât sănătate, cât și satisfacția că în sfârșit arăt a miss!

-Cum s-a schimbat viață ta după slăbirea spectaculoasă? Ce simți când te privești acum în oglindă și ce simțeai înainte?

-Din punct de vedere personal, viața mea nu s-a schimbat deloc, am același soț, aceiași prieteni și aceeași familie care m-au sprijinit în tot ceea ce am întreprins. S-a schimbat doar măsură hainelor pe care le port. Această operație schimbă vieți în bine!

-Spune-mi o zi din viața ta. Cum arată fiecare masă a ta?

-Mănânc absolut orice, fără restricții, dar în cantități foarte mici.

-Ai recomanda micșorarea de stomac?

-Recomand această operație tuturor celor care au probleme reale cu greutatea, nu doar câteva kilograme în plus. Cu această operație, zero frustrări, zero nemulțumiri.

-Despre ipostaza de mamă ce ne poți spune? Ești un părinte dur sau permisiv?

-Sunt un părinte-prieten. Este cea mai mare și frumoasă împlinire a unei femei să ai un copil. Toate sentimentele adunate la un loc și înmulțite cu 1000 nu pot descrie sentimentul de mamă. Mă bucur când văd că fiul meu evoluează într-un adult extraordinar, că are rezultate foarte bune la școală, dar tot timpul vreau să îi fiu prietenă, mai mult decât mamă. Mi-aș dori să pot ajunge să fiu pentru copilul meu așa cum au fost și părinții mei pentru mine – prieteni.

-Care a fost momentul din viață în care te-ai simțit cea mai mandră?

-Cred că cel mai emoționant moment din viața mea a fost acela când am mers cu fiul meu în prima zi de școală. Țin minte că am plâns când a recitat o poezie la prima lui serbare școlară.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]