evzmonden.ro Web analytics

Cel mai sincer interviu cu Ozana Barabancea. A făcut DEZVĂLUIRI exclusive despre PROCESUL DE SLĂBIRE: „Primul gând a fost să…”

Cel mai sincer interviu cu Ozana Barabancea. A făcut DEZVĂLUIRI exclusive despre PROCESUL DE SLĂBIRE: „Primul gând a fost să…”
Cel mai sincer interviu cu Ozana Barabancea. A făcut DEZVĂLUIRI exclusive despre PROCESUL DE SLĂBIRE: „Primul gând a fost să...”

Ozana Barabancea a reușit să slăbească zeci de kilograme chiar sub ochii publicului și, de câte ori are ocazia, povestește fanilor cum a ajuns să arate atât de bine, dar și ce sacrificii a făcut. Acum, profesoară de canto are 71 de kilograme, însă vrea să mai scape de încă șase kilograme.

După operația de micșorare a stomacului, Ozana a spus că a fost plecată la o clinică de detoxifiere renumită. Este prima oară când a urmat acest tip de cură ce a ajutat-o enorm să-și remodeleze silueta.

Acum am 71 de kilograme, vreau să mă opresc la 65 dacă o să-mi stea bine, dacă nu o să mai punem două, trei, să vedem. Nu am avut cum să mă opresc doar la operația de micșorare a stomacului pe care am făcut-o. Am fost la o clinică, în Turcia, am fost internată acolo, o clinică foarte bine cotată și am fost foarte impresionată cât de stricți sunt la master detox. Am băut sucuri de frunze, de ierburi, de iarbă de grâu încolțit. Nu a fost deloc ușor primele trei zile. Singurul lichid  pe care îl puteam bea a fost o supă clară, în care aruncam niște condimente.

Nu aveam voie cu bijuterii din aur, farduri, parfum, cafea, ceai. Acest tratament se face șapte zile, eu am făcut doar trei. Nu puteam să mă țin pe picioare. Alergam în fiecare zi, făceam înot, aquagym și saună. După operație am vrut să plec cu stomacul acasă.

Primul gând a fost să merg în pelerinaj la Istanbul, pentru că acolo sunt foarte multe centre creștine și așa am îmbinat. Prima dată, încă de la recepție mi-au dat două shot-uri cu ghimbir și lyme. Totul se face sub supraveghere medicală. A patra zi am simțit că sunt amețită. Pentru două persoane se plătește 1200 de euro, timp de șapte zile și ai totul inclus, în extrasezon.

În prima zi m-am speriat. Când am intrat în cameră, am crezut că sunt într-un film SF. Nu a fost plăcut să ai crampe, dar în 20 de minute am simțit că renasc. După acest tratament, trebuie să ai grijă la alimentație, să continui cu sport, asta e recomandat. Vreau să fiu frumoasă!”, a mărturisit Ozana Barabancea, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Facebook/ Ozana Barabancea


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]