evzmonden.ro Web analytics

Cel mai iubit cuplu de la Hollywood se desparte? Care sunt motivele

Cel mai iubit cuplu de la Hollywood se desparte? Care sunt motivele
Cel mai iubit cuplu de la Hollywood se desparte? Care sunt motivele

Tot mai multe multe voci spun că Angelina Jolie și Brad Pitt își spun adio după 11 ani de căsătorie. Presa americană anunța la sfârșitul anului că cel mai iubit cuplu de la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt, sunt în pragul divorțului, iar  informația se pare că este cât se poate de reală. Apropiații cuplului spun că avocații celor doi își negociază deja termenii divorțului. Presa americană notează că Brad a renunțat să mai lupte pentru această relaţie. “După  o serie de certuri în vacanța de Crăciun, ziua răfuielii a venit. Și-au dedicat viețile filmelor, drepturilor umane și copiilor și nu le-a mai rămas timp pentru ei”,  a spus un apropiat al cuplului. Mai mult, potrivit Hollywood Life, celebrul cuplu ar trăi deja vieți separate.

Oficial însă, Angelina Jolie și Brad Pitt ar putea să se mute începând cu luna martie la Londra, în cazul în care actorul în vârstă de 52 de ani, va filma continuareaWorld War Z”, filmului de succes din 2013. Între timp, soția sa va putea dedica timpul pentru a cauze umanitare.

Starurile s-au cunoscut în anul 2005 pe platourile de filmare ale peliculei Mr. & Mrs. Smith și au împreună șase copii, 3 biologici şi 3 adoptaţi.

Angelina Jolie a șocat zilele trecute când și-a făcut apariția la premiera unui film. Cei din jur au crezut că actrița este bolnavă, aceasta fiind mai slabă ca niciodată.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]