evzmonden.ro Web analytics

Cel mai așteptat film românesc din 2017, selectat la Festivalul de Film de la Berlin

Cel mai așteptat film românesc din 2017, selectat la Festivalul de Film de la Berlin
Cel mai așteptat film românesc din 2017, selectat la Festivalul de Film de la Berlin

,,Ana, mon amour“, în regia lui Călin Peter Netzer, a fost selectat în competiţia oficială a celei de-a 67-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin (9-19 februarie) şi va putea fi vizionat în cinematografele din România din 3 martie, la scurt timp după premiera internaţională.

După ce a câştigat „Ursul de Aur” cu pelicula „Poziţia copilului”, regizorul Călin Peter Netzer revine pe marile ecrane cu un film ce explorează o poveste de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.

Toma şi Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat. Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, forţându-se până la limită în încercarea de a o salva.

Revelația acestui film este Mircea Postelnicu, care odată cu prestaţia sa din filmul ,,Ana, mon amour“ marchează primul său rol principal într-un lungmetraj. Alături de ei interpretează actori precum: Adrian Titieni, Vlad Ivanov Carmen Tănase, Vasile Muraru, Tania Popa şi Igor Caras Romanov.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]