evzmonden.ro Web analytics

Ce spune o mare VEDETĂ de la PRO TV despre culisele venirii la postul public!

Ce spune o mare VEDETĂ de la PRO TV despre culisele venirii la postul public!
Ce spune o mare VEDETĂ de la PRO TV despre culisele venirii la postul public!

Cu toate că zvonuri existau de ceva timp, vestea că, după 20 de ani, o mare vedetă de la PRO TV a plecat la postul publiv, Televiziunea Română a anunțat că au bătut palma cu Raluca Arvat! Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV va susține la TVR 2 întregul jurnal de seara, de luni până vineri.

În vârstă de 39 de ani, Raluca a acceptat să vorbească despre motivele venirii la TVR. „A fost surprinzătoare şi pentru mine propunerea TVRului de a prezenta principalul buletin informativ al zilei la TVR 2…m-am bucurat pentru că am putut, astfel, să mă întorc la „prima dragoste”, Ştirile. Eu am început „aventura în mass-media” ca reporter de ştiri şi am fost apoi şi redactor, prezentator şi corespondent tot la Ştiri – iar vorba că „prima dragoste nu se uită niciodată” e adevărată…”, a spus ea.

Întrebată despre cum a fost primită la TVR, Raluca a avut numai cuvinte de laudă: „Colegii mei – unii pe care i-am cunoscut acum, alţii cu care am mai lucrat până acum, foşti colegi aşadar – m-au primit cu „braţele dechise” în redacţia de Ştiri de la TVR şi m-au ajutat să mă integrez repede şi să „reintru” în atmosfera de la Ştiri, după 15 ani în care am fost apropiată mai mult de lumea sportului, a ştirilor din sport… sau ca la fotbal: m-au ajutat să-mi fac bine încălzirea, să nu intru în meci nepregatită şi să mă accidentez… la primul sprint…”, a adăugat ea.

Raluca spune că acum are mai mult timp să stea cu fiul ei, Tudor, dar și cu iubitul, Bogdan.

„Prietenii mei din faţa televizorului au fost alături de mine şi m-au încurajat pentru că am avut emoţii în primele zile la Ştiri, după ce am făcut pauză un an şi jumătate ca să îi pot dedica băieţelului meu Tudor tot timpul şi energia mea. Vorbele lor m-au făcut să trec mai uşor peste emoţiile noului început. Le mulţumesc din tot sufletul telespectatorilor mei, care miau transmis vorbe frumoase după primele jurnale de ştiri la TVR 2…”, a adăugat Raluca.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]