evzmonden.ro Web analytics

Ce spune Liviu Vârciu despre presupusa relație cu Diana Munteanu: ”Mi-a plăcut. Dar…”

Ce spune Liviu Vârciu despre presupusa relație cu Diana Munteanu: ”Mi-a plăcut. Dar…”
Ce spune Liviu Vârciu despre presupusa relație cu Diana Munteanu: ”Mi-a plăcut. Dar...”

Liviu Vârciu, unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul autohton, s-a cuplat cu multe iubiri, mai mult sau mai puţin oficiale, iar acum prezentatorul tv s-a hotărât să spună adevărul despre aceste idile.

“Aş fi ipocrit să spun că nu mă consider un cuceritor, dar mi-aş dori ca lumea cu care intru în contact să mă placă aşa cum sunt eu, fără ascunzişuri şi mişmaşuri… Alina Eremia mi-a fost şi îmi este în continuare dragă, e ca o soră pentru mine şi o iubesc foarte tare. Mi-a plăcut şi Diana Munteanu foarte mult, dar n-am avut nicio legătură cu ea. Suntem foarte buni prieteni şi, cine ştie, poate la un moment dat o să se împiedice, iar eu o s-o ajut să se ridice (râde). Are ghinion în dragoste…

 Anul trecut am fost în Maramureş cu nea Marin. Am mers din poartă în poartă şi am dat probă de lucru… Leyla este o fată pe care am cunoscut-o atunci, în Maramureş. Face parte dintr-o gaşcă de oameni foarte mişto şi amabili alături de care am petrecut Sărbătorile. Dar atât. Când mă duc acolo ne vedem, când vine aici, ne vedem, suntem prieteni şi atât. Mă consider norocos în foarte multe privinţe, mai puţin în dragoste. Îmi doresc foarte tare o familie şi să am copii mulţi. Dar, din păcate, cred că nu le poţi avea pe toate”, a declarat Liviu Vârciu pentru ring.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]