evzmonden.ro Web analytics

Ce spune Elena Lasconi după ce a ieșit din jungla africană

Ce spune Elena Lasconi după ce a ieșit din jungla africană
Ce spune Elena Lasconi după ce a ieșit din jungla africană

Elena Lasconi alaturi de Bobonete si CabralNumele „Elena” a fost parcă predestinat. Dacă sâmbătă publicul a decis ca Elena Merișoreanu să iasă, aseară celebritatea cu cele mai puține voturi a fost Elena Lasconi, așa că a avut la dispoziție nu mai mult de 1 minut să își ia “la revedere” de la colegii din tabără.

Audiențe mari
Ediția cu numărul 14 a super reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, în intervalul 20:29 – 22:27, fiind urmărită la nivel național de peste 2.3 milioane de români. În minutul de aur de la 21:16, peste 2.8 milioane de persoane urmăreau aventurile celebrităților în Africa de Sud.
La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat un rating mediu de 16.2 puncte și 31.5% share, în timp ce locul doi a reușit să obțină 7.1 rating și 13.9% share.

Elena Lasconi a ieșit din competiție!
Aseară, publicul a decis din nou! Cei de acasă și-au votat preferații, iar Elena Lasconi a strâns cel mai mic număr de voturi, așa că a trebuit să părăsească lupta pentru titlul de Regina junglei. „Te bucuri că rămâi, dar te bucuri că ieși!”, a spus ea imediat după ce a părăsit tabăra care i-a fost casă timp de 14 zile.
În cele două săptămâni pe care le-a petrecut complet ruptă de realitate, de mâncarea pe care o preferă și de orice veste despre familie sau din România, Elena Lasconi a reușit să-și dezvolte abilități pe care nu și le imagina: “Sunt celebru, scoate-mă de aici! înseamnă o terapie șoc în Africa de Sud. M-am conectat foarte puternic cu natura și, chiar dacă nu ni s-a permis niciodată să aflăm cât e ora, din a doua zi deja puteam spune cu aproximație cât este ceasul, doar orientându-mă după soare. Am privit mai mult ca niciodată cerul, copacii, frunzele și vietățile din junglă, am avut momente de liniște profundă cu mine însămi și am simțit că sunt mult mai aproape de Dumnezeu. Am aflat că cea mai mare dependență a omului rămâne, până la urmă, dependența de mâncare și că, pentru a obține mâncare ești dispus să înfrunți cele mai dure probe, în care ești pus față în față cu propriile tale coșmaruri.”

Ruby se enervează și începe să țipe!
În emisiunea de aseară, Ruby a surprins când a început să se certe cu Moroșanu. Iar subiectul a fost unul și mai interesant, și anume alegerea celor două persoane care să participe la Provocarea junglei.
Cătălin nu a mai rezistat și i-a spus lui Ruby: “Ai venit tu acum marea șefă!”, iar Ruby, țipând i-a spus că o să aleagă pe cine vrea ea, în funcție de persoanele cu care se înțelege cel mai bine. Până la urmă, cele două care au participat la Provocarea junglei – Teroarea găurilor negre au fost Andreea și Gina.

Gina a fost curajoasa care a escaladat un copac decorat cu tot felul de animale: șerpi, șopârle, șobolani, furnici care înțeapă, gândaci, viermi, crabi și scorpioni. Pentru că i-a agitat foarte tare, unul dintre scorpioni a înțepat-o pe Gina, lăsându-i o rană la deget: “A fost groaznic, jur!”, a spus ea după ce s-a terminat proba, la care a câștigat 5 stele, adică 5 porții de mâncare pentru colegii din tabără.

Comoara din cufar (1)Tortul de ciocolată
Patru felii imense de ciocolată i-au așteptat ieri pe concurenți. Însă, din păcate, celebritățile au urmărit cum, până la urmă, zeci de gândaci au savurat desertul, pentru că nu au putut răspunde întrebărilor gândite special pentru ei.
Disperarea pentru mâncare i-a făcut să spună că ar putea mânca feliile de tort, chiar dacă au gândaci pe ele! Tortul de ciocolată ar fi putut fi răsfățul total în tabără ieri, însă nu s-au lăsat demoralizați. Pentru că ieri a fost 1 martie, fetele au fost răsfățate: s-au machiat cu cărbune, băieții le-au făcut masaj, au primit mărțișoare, flori și au simțit că este o zi deosebită.

Iar misiunea secretă a Andreei, să găsească apelative amuzante pentru Gina, le-a garantat și cafea în tabără. Cârciumăreaso, prințeso, fandosito, golanco, faraoanco au fost doar cateva din cele peste 20 de alintături, care i-au debusolat pe toți în tabără, pentru că nu înțelegeau ce se întâmplă între cele două, dacă e o tensiune negativă sau doar se distrează.

Surprize în emisiunea de astăzi
Celebritățile din Sunt celebru, scoate-mă de aici! nu au mai intrat de foarte mult timp într-un supermarket, în care să aibă legume, ingrediente și fructe la discreție! În emisiunea de astăzi, două celebrități vor merge într-un supermarket în stilul Sunt celebru, scoate-mă de aici!


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]