evzmonden.ro Web analytics

Ce se intampla cu iubita lui RAZVAN SIMION?! Lidia Buble, APEL DISPERAT: “Ajutor! Nu stiu ce-i cu mine…”

Ce se intampla cu iubita lui RAZVAN SIMION?! Lidia Buble, APEL DISPERAT: “Ajutor! Nu stiu ce-i cu mine…”
Ce se intampla cu iubita lui RAZVAN SIMION?! Lidia Buble, APEL DISPERAT: "Ajutor! Nu stiu ce-i cu mine..."

Lidia Buble isi face griji pentru felul in care arata. Artista a slabit enorm de mult in ultima vreme, ajungand sa cantareasca 40 de kilograme, si s-a gandit sa apeleze la prietenii virtuali, prin intermediul contului ei de socializare, sperand ca acestia o vor ajuta sa gaseasca o solutie sa se ingrase.

Ajutooor! Dacă aveţi nişte kilograme în plus şi vreţi să scăpaţi de mine, trimite-ţi-le la mine, vă rog! Aştept soluţii, aştept idei, o rezolvare la problema mea de la voi, pentru că nu mai ştiu ce să mai fac. Pe la sală nu mai apuc să dau pentru că sunt foarte mult plecată şi când am puţin timp. Am ajuns la 40 şi un pic de kilograme!

Nu ştiu ce-i cu mine, că atâta mănânc, dar mănânc şi nu se pune. Nu se mai pune acum… Dar în urmă cu câţiva ani, artista a avut mari probleme cu greutatea ei. M-am lăsat brusc de sport, luasem câteva kilograme bune, dar după aceea, într-adevăr mi-am dorit să mai slăbesc puţin, pentru că ştii că la televizor te mai îngraşi cu cinci kilograme, şapte kilograme şi îmi doream să slăbesc, dar nu atât de mult

, este apelul disperat, publicat de Lidia Buble pe contul ei de socializare.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Se cheama anorexie, draga, si asta este boala femeilor proaste care mor in limba dupa parerea si atentia barbatilor. Dupa ce folositi silicon pentru sani ce mai conteaza cateva kilogrsme de silicon si pe la pulpe sau sezut?!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X