evzmonden.ro Web analytics

Ce PERICOLE ne aşteaptă în 2016? ASTROLOGII dezvăluie cum ne va influenţa LUNA RECE care a apărut de CRĂCIUN

Ce PERICOLE ne aşteaptă în 2016? ASTROLOGII dezvăluie cum ne va influenţa LUNA RECE care a apărut de CRĂCIUN
Ce PERICOLE ne aşteaptă în 2016? ASTROLOGII dezvăluie cum ne va influenţa LUNA RECE care a apărut de CRĂCIUN

De Crăciun am trăit un fenoment rar, care nu s-a mai produs din 1977 – Luna rece. Apariţia fenomenului astronomic, care s-a mai produs într-un an tragic pentru România ridică mari semne de întrebare. Alina Bădic moderatoarea emisiunii „360 de grade”, difuzată de B1 TV , şi Neti Sandu de la ProTV analizează fenomenul. Următorul spectacolul astral va fi abia în 2034.
alina badic

“Aspectul este rar doar prin faptul că de data aceasta fenomenul de lună plină s-a produs cu luna în domiciliu, în semnul Racului, și în opoziție în formare cu Pluto, ceea ce a adus situații de mare încărcătură emoțională în viața noastră, cât și șansa de a identifica corect ceea ce ne dorim cu sufletul în plan personal”, spune Alina Bădic.

“Persoanele care au intuit corect cerințele momentului, care au încercat să înțeleagă ce anume le nemulțumește cel mai mult și au luat hotărâri importante în acet sens, vor fi protejate. Aceste selecții astrale ne ajută să descărcăm bagaje karmice dificil de înțeles, de care acum ne putem debarasa fără probleme. Singura condiție pentru a face corect acest lucru este să înțelegem care sunt acele lucruri care ne împovărează și care sunt acele lucruri care ne fac fericiți, cu cine mai avem de reglat anumite conturi și de ce. Unde am gresit noi și unde ni s-a gresit, unde putem ierta și unde ar trebui să fim iertați, unde suntem agresați și unde agresăm.

Contextul astral este total diferit de cel din 1977, nu există similitudini care să ne pună pe gânduri.
Fenomenul de lună plină a avut loc într-adevăr și pe 4 martie 1977, pe altă axă însă, pe Axa fecioară pești, dar fenomenul de lună plină are loc în fiecare lună, ca atare acest marcaj nu constituie un reper.
Cu totul alte aspecte ne pot atrage atenția pe astrograma momentului 4 martie 1977, ora 21.22. Uranus în semn opus taurului, ca semn de pamânt și pe ascendent la acea oră, în casa berbecului cuadrat cu Saturn, însuși fiul zeiței pământului, guvernatorul capricornului. Periclitată așadar stabilitatea semnelor de pământ, cu atât mai mult cu cât însăși planeta agresivitătii, marte era opusă cu Saturn, guvernator de semn de pământ. Fenomenul de lună plină de pe 4 martie a avut loc tot cu luna într-un semn de pământ, în semnul fecioarei ca și în cazul cutremurului din 2004, cand fenomenul de lună plină a avut loc cu luna în semn de pământ, in semnul taurului.
Dar cutremure mari au avut loc și pe aspecte bune între luminarii, spre exemplu în 1940, luna era în trigon cu soarele, așadar fenomenul de lună plină nu este un reper pentru momentul în care se va produce un cutremur”, adaugă moderatoarea B1TV.

neti-sandu-horoscopul-2013-previziuni-pentru-zodii

Neti Sandu leagă Luna rece de familie. “Eu ma gandesc ca o sa acordam mai multa atentie relatiilor de familie, sa strangem relatiile, sa cream punti de legatura, sa ne intoarcem la familia traditionala. Acum este un moment in care este nevoie sa fim mai uniti, sa ne adunam, sa mai existe acea masa de duminica in familie, de aceea cred ca s-a intamplat odata cu masa de Craciun. Tonul il da Jupiter din Fecioara, el ne spune unde trebuie sa cautam raspunsurile”, spune astroloaga.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]