evzmonden.ro Web analytics

CE PENIBIL. Justin Bieber, dat afară din situl mayaş Tulum, pentru compotament indecent

CE PENIBIL. Justin Bieber, dat afară din situl mayaş Tulum, pentru compotament indecent
CE PENIBIL. Justin Bieber, dat afară din situl mayaş Tulum, pentru compotament indecent

Justin Bieber (21 de ani) şi câţiva prieteni care îl însoţeau au fost rugaţi să părăsească Tulum, un sit al civilizaţiei maya, după ce artistul urcat pe ruinele istorice şi-a expus fesele în faţa turiştilor, potrivit Mediafax. Anunţul a fost făcut vineri de un oficial de la Institutul Naţional de Antropologie şi Istorie din Mexic. Bieber a postat pe Facebook poze din vacanţa în Mexic, dar nu a pomenit nimic despre incidentul ruşinos.

mexic 1

Mai mult, Bieber a pătruns în perimetrul sitului istoric cu o cutie de bere pe care a şi consumat-o, deşi era interzis consumul de alimente şi băuturi în interiorul sit-ului arheologic.

mexic 2
Directorul Institutului, Adriana Velazquez-Morlet, a povestit pentru “Entertainment Tonight” că Justin Bieber şi prietenii lui şi-au dat pantalonii în vine şi au insultat angajaţii. “Noi avem o politică foarte strictă în privinţa conservării şi respectului faţă de moştenirea culturală mexicană, care se aplică la fel pentru toţi vizitatorii, fie că sunt celebri sau nu”, a spus Velazquez-Morlet.

mexic 3

Palmares de vedetă

În anul 2013, preşedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, a negat informaţiile dintr-un mesaj postat de cântăreţ pe Twitter, în care acesta pretindea că ar fi avut o întâlnire cu liderul mexican şi familia acestuia, înainte de un concert. Interpretul a publicat, ulterior, un al doilea mesaj, care îl corecta pe primul: “M-am întâlnit cu familia preşedintelui şi toţi prietenii lor”.

În acelaşi an, Bieber s-a confruntat cu două plângeri penale şi cereri de rambursare în Argentina, şi a avut probleme cu poliţia pentru că ar fi făcut desene cu graffiti în Brazilia. În Argentina, interpretul a abandonat un concert după mai puţin de o oră de spectacol şi nu s-a prezentat la o şedinţă foto pentru care câţiva fani au plătit sute de dolari. Atunci, managerul cântăreţului a spus că Bieber a suferit o intoxicaţie alimentară.

De asemenea, un avocat argentinian l-a acuzat pe interpretul canadian că a trimis gărzi de corp să atace un fotograf care se afla la intrarea unui club de noapte din Buenos Aires. Un alt avocat l-a acuzat că a pângărit un simbol naţional, trăgând de pe scenă, cu picioarele, două steaguri argentiniene, în timpul unui concert pe care l-a susţinut pe stadionul River Plate.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]