evzmonden.ro Web analytics

Ce-i înspăimântă pe bărbați într-o relație!

Ce-i înspăimântă pe bărbați într-o relație!
Ce-i înspăimântă pe bărbați într-o relație!
Majoritatea femeilor cred că toți bărbații sunt înspăimântați de ideea de a se stabili împreună cu o femeie pentru tot restul vieții. Lucrurile nu stau chiar așa. Mulți bărbați sunt gata să se angajeze într-o relație serioasă atunci când întâlnesc persoana potrivită, dar există alte temeri și nesiguranțe care îi împiedică să se dăruiască în totalitate.

Iată care sunt reținerile bărbaților într-o relație!

1. Se tem că trebuie să dea mereu raportul

Majoritatea bărbaților înțeleg cât de importantă este comunicarea în relații, dar atunci când simt că trebuie să obțină permisiunea ta de a face unele lucruri, vor apărea mereu probleme. Dacă începe să-ți enumere tot ceea ce se află pe agenda lui și simte că trebuie să îți dea raportul de fiecare dată când vrea să meargă undeva sau vrea să facă ceva cu prietenii, va începe să se simtă sufocat. Bărbații vor să știi că poți avea încredere în ei și că timpul lor le aparține doar lor și atât.

2. Se tem că vor petrece mai puțin timp „între băieți”

Bărbații adoră timpul pe care-l petrec împreună cu prietenii. Înseamnă mult pentru ei, și au nevoie de asta pentru a fi fericiți și sănătoși. Se pare că bărbații care ies cu prietenii lor cel puțin de 2 ori pe săptămână își pot îmbunătăți considerabil bunăstarea lor. De ce? Pentru că grupurile sociale îi fac să fie mai sănătoși, să se recupereze mai repede și să fie mai generoși.

Pentru bărbați, a ieși cu prietenii lor îi face să se simtă din nou ca niște copii. Este un timp pe care-l petrec doar distrându-se, uitând complet de grijile lumii. E locul în care pot spune lucruri pe care nu ar îndrăzni să le spună în fața iubitelor lor.

Așadar, dacă vrei ca iubitul tău să se simtă confortabil în relația cu tine, lasă-i timp să iasă cu prietenii lui. Și nu-ți face griji, se va întoarce mereu la tine.

3. Se tem de faptul că trebuie să-și schimbe obiceiurile casei 

Femeile nu sunt singurele cărora le place ca spațiul lor să rămână exact așa cum este. Mulți bărbați sunt îngroziți de ideea de a-și schimba locuința atunci când se vor muta împreună. De ce? Pentru că e spațiul lor, în care se simt confortabili și protejați.

Înainte de tine, lucrurile obișnuiau să fie într-un anumit fel, iar lor le plăcea asta. Dacă faceți pasul de a vă muta împreună, trebuie să fii dispusă să faci compromisuri. Acceptă lucrurile pe care le are și găsiți aspecte comune.

4. Se tem că vor fi umiliți

Ideea ca femeia pe care o plac flirtează cu un alt bărbat, mai ales cu prietenii săi, îl face să se simtă umilit, rănindu-i ego-ul. Dacă simte că este umilit mereu și mereu, va avea dificultăți în a înainta în relația cu tine. Întreabă-te dacă ție ți-ar fi plăcut dacă el ar fi procedat la fel. Așadar, evită astfel de acțiuni pe viitor.

5. Se tem că vor fi înșelați

Bărbații sunt îngroziți de ideea de fi înșelați de femeia cu care sunt într-o relație. Atunci când partenerul tău investește în relația cu tine, el vrea să știe că este singurul cu care vrei să fii. Dacă inviți alți bărbați în relația ta, atunci va fi o lovitură majoră, în urma căreia relația voastră nu se va mai recupera.

6. Se tem de bagajele emoționale

Când un bărbat intră într-o relație nouă, vrea ca totul să fie curat, limpede. Vrea să știe că nu este comparat că alți bărbați, în special cu fostul. De asemenea, nu doresc ca tu să ai bagaje emoționale, sentimente rătăcite sau gânduri către alte foste iubiri. Le este teamă că vor fi judecați pentru acțiunile altora, așa că se feresc de relații serioase cu femei ce au bagaje emoționale.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Pe barbati nu-i inspaimanta casatoria. Orice barbat normal vrea sa aiba o familie, dar multi renunta pentru ca femeia moderna inafara de sex, a devenit nefolositoare intr-o casnicie. Pe scurt, consuma prea mult si produce prea putin. Este lenesa, nepriceputa si are prea multe pretentii. In astfel de situatii multi barbati prefera celibatul pentru ca este mult mai putin stresant. Conditia este ca barbatul sa fie priceput in a se autoadministra, iar in prezent, din ce in ce mai multi barbati invata sa se gospodareasca singuri. Problemele sexuale si le rezolva mult mai ieftin fie printr-o prietenie, fie pe alte cai. Iar posibilitatile sunt fara limita avand in vedere ca femeia moderna este lipsita de inhibiti din cauza libertatii de care se bucura in zilele noastre. O partenera pentru sex gasesti in orice moment, dar o sotie harnica, responsabila si dedicata familiei este aproape inposibil sa gasesti pentru ca femeia moderna prefera aventurile sexuale care nu implica responsabilitati din partea lor.
    Cine are nevoie de cineva langa el care nu face decat sa-i manance banii, nervii, zilele si libertatea ?

  • BARBATI nu se tem de o casatorie si pot conduce o FAMILIE ! Fatalaii se tem sa nu ramina fara bani, nervi, zile si libertate, asa ca se ”auto” gospodaresc din greu !
    Termenul de RELATIE se foloseste cind vorbesti de o coorva si un coorvar si e clar ca nu se cauta nici o varianta de termen lung. Dintr-o relatie nu va iesi niciodata ceva bun pentru ca fatalaul va minti continuu ca iubeste iar femeia se va preface ca intelege ! In timp ce fatalaii asteapta ca femeia sa demonstreze ca este o gaurica nemuritoare care face absolut orice i se spune si tot ce a citit el prin carti sau a vazut prin filmele cu care se stimuleaza (sau auto gospodareste cum zicea fatalaul de etienne), femeile sint disperate de vesnicia care trebuie unui fatalau pentru a se convinge ca trebuie sa se insoare cu ea.
    O femeie daca nu se marita pina la 25 de ani incepe sa nu mai aiba incredere in nimeni din jurul sau iar adaptabilitatea acesteia pentru a forma o familie scade tot mai mult, ceea ce nemltumeste crunt fatalaii care au inca un motiv sa se plinga ca nu au noroc de o mamasha ca in povestile masii …

[wysija_form id="7"]