evzmonden.ro Web analytics

Ce faceau KAZIBO Music in timpul galei care-i desemna Compozitorii Anului?

Ce faceau KAZIBO Music in timpul galei care-i desemna Compozitorii Anului?
Ce faceau KAZIBO Music in timpul galei care-i desemna Compozitorii Anului?

Duminică seară, la Gala Premiilor Radio Romania Actualitati, KAZIBO Music a obtinut cele mai importante trofee, compozitorul anului, piesa anului (Inimi Desenate – Delia), Big Like – Facebook (Inimi desenate, Delia), dar Ovidiu Baciu – Naguale si Alex Pelin nu s-au aflat in sala sa-si ridice premiul.

alex pelin ovidiu baciu in studio in miami

Desi ar fi vrut sa fie alaturi de vedetele care le-au interpretat creatiile, ajutandu-le sa ramana multe saptamani in topuri – Delia, Andra sau Dan Bittman – tinerii din spatele proiectului KAZIBO au ascultat via telefoane, pe net, gala dintr-un studio din Miami. Ovidiu Baciu – Naguale si Alex Pelin se afla in Statele Unite unde participa alaturi de multi compozitori faimosi din toata lumea la proiectul Miami Music Week.

“Am fi vrut foarte mult sa fim in sala sa sarbatorim cu toti colegii nostri succesul fiecaruia, dar le-am transmis gandurile noastre bune de aici, pentru ca am ascultat totul online. Multumim mult Radio Romania Actualitati pentru ca ne difuzati si ne provocati, prin competitii ca aceasta gala, sa fim tot mai buni. Cum multumim din inima tuturor celor care au facut ca piesele noastre sa devina si mai frumoase, si mai emotionante, e o onoare sa lucram cu oameni atat de talentati: multumim Andra, multumim Delia, multumim Dan Bittman”, a spus Ovidiu Baciu imediat dupa gala.

Este al doilea an consecutiv cand la Gala Radio Romania Actualitati, KAZIBO sunt desemnati cei mai buni compozitori si autori ai piesei anului (in 2015 a fost vorba de “Pe aripi de vant” – Delia si Kaira).

De altfel anul trecut la o alta competitie majora, Media Music Awards (care premiaza difuzarile pe toate statiile radio din Romania), KAZIBO a plecat acasa cu 9 trofee. Printre hiturile lansate de ei se mai afla “Si ingerii au demonii lor”- Dan Bittman, “Falava” – Naguale feat Andra, “Cutremur” – Naguale feat Elena Gheorghe, dar si piesa care a marcat un duo istoric la inceputul acestui an, “S-Aprindem Tortele” cu Cristi Minculescu si Dan Bittman.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]