evzmonden.ro Web analytics

CÂT CÂŞTIGĂ Andreea Esca DIN AFACERI? Sume enorme. PLEACĂ DIN PRO TV?

CÂT CÂŞTIGĂ Andreea Esca DIN AFACERI? Sume enorme. PLEACĂ DIN PRO TV?
CÂT CÂŞTIGĂ Andreea Esca DIN AFACERI? Sume enorme. PLEACĂ DIN PRO TV?

Andreea Esca a reprezentat mereu o enigmă când a venit vorba de salariul pe care îl încasează de la Pro TV. Dacă din acest punct de vedere, misterul pare greu de elucidat, în ceea ce priveşte afacerile vedetei de televiziune, situaţia este alta.

Recent, jurnaliştii  de la Kanal D au aflat câteva cifre legate de veniturile generate de afacerile Andreei Esca. Mai exact, ar fi vorba de un profit de 300.000 de lei anual, suma generată de firma înfiinţată în anul 1998 şi care se ocupă cu activități de producție cinematografică, video și programe de televiziune.

Deși câștigurile companiei au fost modeste în primii ani de activitate, acestea au crescut substanțial, ajungând în 2016 la  334.105 lei, potrivit datelor de la Registrul Comerțului.

Andreea Esca a reușit să obțină în ultimii doi ani o sumă de 120.000 de euro din propria afacere.

Firma vedetei a obținut în anii anteriori profituri mai mici. Astfel, în 2010 obținuse 5.367 de lei, în timp ce în 2014 doar 12.871 de lei.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]