evzmonden.ro Web analytics

Casele de PARIURI anunță cotele de la Vocea României! Rivalitate maximă!

Casele de PARIURI anunță cotele de la Vocea României! Rivalitate maximă!
Casele de PARIURI anunță cotele de la Vocea României! Rivalitate maximă!

Casa de pariuri winmaster a anunțat cotele concurenților. Tudor Chirila conduce detașat la anternori, iar concurenta Teodora Buciu are o cotade 2.50, clasând-o astfel ca fiind câștigătoarea competiției.

 Iată cum poți să te îmbogățești:

Au mai rămas doar trei antrenori și patru concurenți la Vocea României, iar românii s-au înghesuit să parieze pe câștigători în așteptarea finalei de astăzi, atât la Bookmakerul britanic Stanleybet, cât și la casa de pariuri online winmasters.

Telespectatorii ProTV i-au trimis în marea finală pe Tudor Chirilă, cu doi artiștii, Teodora Buciu și Robert Botezan, pe Smiley, cu bluesman-ul Alex Mușat, dar și pe Moga cu un concurent, Ioana Ignat. Pentru al doilea an consecutiv, Loredana nu mai are niciun reprezentant. La toate casele de pariuri, Tudor Chirilă este marele favorit al celei de a șasea ediții, cu o cotă de 1,8. Stanleybet oferă o cotă de 2.50 ca Teodora Buciu să fie următoarea Voce a României, iar pentru cei care mizează ca Robert să câștige, cota este de 600 lei la fiecare 100 lei mizați (6,00).

Iată cotele oferite de winmasters pentru finala din această seară:

Vocea Romaniei 2016 – Castigator

Teodora Buciu – 2.50
Alexandru Musat – 3.00
Ioana Ignat – 4.50
Robert Botezan – 7.00

Vocea Romaniei 2016 – Antrenor Castigator

Tudor Chirila – 1.80
Smiley – 3.00
Marius Moga – 4.50

Ioana Ignat poate aduce un câștig de 470 lei la fiecare 100 lei mizați (4,00), iar concurentul lui Smiley are o cota de 3.00.

Și casa de pariuri online winmasters îi dă cele mai multe şanse de câştig Teodorei Buciu, cu o cota de 2.50, în vreme ce Tudor Chirilă este favorit la antrenori.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X