evzmonden.ro Web analytics

Bunăciunile se bat pe BORCEA, dar ea l-a iubit când nu avea AVERE! Ce bani învârte fostul OFICIAL DINAMOVIST

Bunăciunile se bat pe BORCEA, dar ea l-a iubit când nu avea AVERE! Ce bani învârte fostul OFICIAL DINAMOVIST
Bunăciunile se bat pe BORCEA, dar ea l-a iubit când nu avea AVERE! Ce bani învârte fostul OFICIAL DINAMOVIST

Mihaela Borcea, femeia care a stat 22 de ani casatorita cu Cristi Borcea şi i-a daruit acestuia trei copii este singura care i-a fost alături fostului oficial dinamovist înainte ca acesta să facă avere.

mihaela-borcea-mad7526-copy

Mai mult, prima sa soţie a reuşit să păstreze o relaţie echilibrată atât cu Alina, cea de-a doua soţie a lui Cristi Borcea şi cea care a despăţit-o de fostul oficial dinamovist, cât şi cu Valentina Pelinel, femeia care a declanşat acum scandalul şi pe care Borcea se pare că a pus ochii în urmă cu opt ani.

valentina_cristi_borcea

Mihaela nu a făcut multe comentarii nici când a descoperit că a fost intoxicată cu mercur, fără însă a putea să afle metoda prin care i-a fost indus. “Este ciudat, într-adevăr, dar n-am descoperit de unde a venit şi nici nu mă mai interesează acum”, spunea ea într-un interviu.

Despre posibila orgine a intoxicaţiei cu mercur a vorbit însă Neli, matusa lui Cristi si nasa de cununie cu Mihaela Borcea.
Ea a declarat la Antena Stars ca, de cand a aparut Alina in viata lui, Cristi s-a schimbat si ca nu se mai poate intelege cu el. Mai mult, femeia este convinsa ca Alina Vidican (acum Borcea) i-a facut farmece lui Cristi, de si-a lasat familia.

alina si mihaela borcea

Pe ce bani se bat femeile lui BORCEA

Dacă primii bani Borcea i-a făcut din afacerile cu butelii, acum fostul preşedinte de la Dinamo are o avere estimată de 35 de milioane de euro, potrivit Forbes 500 miliardari. Firma Transpeco Logistic&Distribution, specializată în comercializarea carburanţilor şi din care Borcea deţine 50% din acţiuni, a avut în 2012 o cifră de afaceri de 32,6 milioane de euro şi un profit net de 11,01 milioane de euro.O altă firmă controlată de Borcea, Crimbo Gas, a avut tot în 2012 o cifră de afaceri de 9,1 milioane de euro şi un profit de 14.000 euro conform informaţiilor publicate de economica.net.

În cazul SC Crimbo Gas SRL, companie deţinută de mama omului de afaceri Cristi Borcea şi de Crimbo Gas 2000 SRL, secţia de contencios administrativ, fiscal şi de insolvenţă a Tribunalului Alba a admis cererea de demarare a procedurii de insolvenţă pentru societăţi cu răspundere limitată.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]