evzmonden.ro Web analytics

Brigitte Nastase, trista si fara chef de viata! Ilie a daramat-o si suferinta e evidenta

Brigitte Nastase, trista si fara chef de viata! Ilie a daramat-o si suferinta e evidenta
Brigitte Nastase, trista si fara chef de viata! Ilie a daramat-o si suferinta e evidenta

 

Brigitte trece printr-o perioada grea, care se pare ca nu s-a incheiat o data cu 2016.

Dupa un scandal monstruos si intens mediatizat cu Cici, una dintre amantele lui Ilie Nastase, Brigitte si-a amintit si a povestit de moartea primului ei sot. Perioada Craciunului si a Anului Nou nu au dus-o decat cu gandul la doliul pe care l-a purtat, la anii de puscarie indurati si la greutatile sufletesti pe care i le-a facut actualul ei sot, care, desi o iubeste, nu se poate lepada de vechile obiceiuri de a mai calca stramb din cand in cand.

Petrecere fara chef pentru bruneta

Familia Nastase a petrecut la Brasov de Anul Nou, dar apropiatii au remarcat distantarea si depresia care o incearca pe Brigitte. A incercat sa salveze aparentele, sa fie o femeie mandra si puternica, dar tristetea si oboseala au fost vizibile. Chiar si in poze se vede, iar ceea ce  spun prietenii lor se confirma. Bruneta pur si simplu si-a pierdut din stralucire.

 

Fara traditii

Sursa foto: Ziarul Ring

Mai mult, doamnele care o cunosc stiu ca Brigitte tine la traditii. Astfel ca mare le-a fost uimirea cand au vazut-o imbracata cu o rochie mai veche, cu care a mai aparut in presa. E drept ca e semnata de Prada, o firma foarte mare de haine de lux, dar traditia spune ca e bine sa te imbraci cu ceva nou in noaptea dintre ani.

In orice caz, sotia lui Ilie Nastase a avut si motive de bucurie, in contrast cu ghinioanele din 2016. A aflat ca e sanatoasa, dupa ce medicii i-au dat emotii mari suspectand-o de cancer, iar Ilie a promis ca de data asta va face eforturi majore pentru a se schimba in bine. Primul pas a fost sa renunte la o parte din „prietenii” care o tot criticau pe bruneta, rarind astfel si convorbirile telefonice cu fosta sotie, Amalia Nastase.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X