evzmonden.ro Web analytics

BORCEA, obsedat de VALENTINA PELINEL de opt ani! Ce şanse mai are ALINA ca să-şi păstreze soţul?

In clubul Le Gaga a avut loc o petrecere mondena sustinuta de lansarea unor colectii semnate :Mihai Albu,Catalin Botezatu si Mihaela Borcea,in imagine Cristi Borcea,Valentina Pelinel,Cristian Boureanu tinind in mina o sticla,Bucuresti,15 octombrie 2009,foto Victor Moraru/Click
BORCEA, obsedat de VALENTINA PELINEL de opt ani! Ce şanse mai are ALINA ca să-şi păstreze soţul?

Se pare că Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007. A fost dragoste la prima vedere cu dedicații din partea artiștilor prezenți la nuntă. Printre ei, Nelu Ploieșteanu și Marcel Pavel. Ulterior, blonda a primit coșuri cu flori trimise de fostul patron dinamovist.

Din spusele actualei soții a lui Cristi Borcea, Alina, prezentă marți în direct, “La Măruță”, cei patru au fost împreună în vacanțe, iar Gigi Becali, nașul de cununie a lui Borcea, a dezvăluit că, în permisia de cinci zile, Borcea s-a întâlnit cu Valentina Pelinel.

Pelinel, fost model de talie internaţională, a divorţat de politicianul Cristian Boureanu în 2014, după 9 ani de relaţie. „Cu Valentina am fost bărbatul unei singure femei. Noi ne-am despărțit în momentul în care Valentina și-a rupt piciorul la schi. Nu cred în povestea asta cu ea și Cristi Borcea. În orice cuplu există greșeli și certuri și asta se întâmpla şi la noi. Ce a fost între ea și Borcea numai ea poate să spună, dar eu nu cred în această poveste. Dacă aș afla că e adevărat, nu cred că mi-ar pica bine”, a declarat Cristian Boureanu, la Kanal D la scurt timp după divorț.

În perioada divorțului dintre Pelinel și Boureanu au apărut și primele zvonuri referitoare la relația dintre blondă și fostul acționar de la Dinamo. Prima vizită pe care Pelinel i-a făcut-o lui Borcea la penitenciar, în aprilie 2014, la scurt timp după ce acesta fusese închis, a confirmat zvonurile.

Pe vremea când Valentina Pelinel și Cristian Boureanu erau căsătoriți, cei doi erau prieteni foarte apropiați de Cristi Borcea și Alina Vidican. Totuși, cei doi nu au fost prezenți la nunta lui Borcea și a Alinei, care a avut loc în anul 2011.

bomba-anului-in-romania-cristi-borcea-e-in-prag-de-divort-din-nou-relatia-care-ii-distruge-casnicia_1

“Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă!” Alina a continuat, afirmând că între Borcea și Valentina Pelinel se înfiripase o relație încă de la acea vreme, chiar dacă fostul fotomodel era într-un mariaj cu Cristian Boureanu. “Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul”, a mărturisit actuala soţie a lui Borcea.

Alina Borcea a izbucnit în lacrimi atunci când Cătălin Măruță a întrebat-o dacă a afectat-o această situație. În urmă cu patru ani, Alina îl despărţea pe Borcea de soţia de atunci, Mihaela. Acum tânăra pare hotărâtă să facă orice pentru a-şi păstra căsnicia. ”Eu lupt pentru soțul meu, indiferent de situație. Nu m-am măritat ca să divorțez. Voi lupa pentru soțul meu toată viața”, a spus Valentina Pelinel la emisiunea ”La Măruță”.

Alina a confirmat că scandalul l-a afectat și pe Cristi Borcea. Acesta a fost transportat de urgență la Floreasca în această seară, cu probleme cardiace.
”Te rog să ne respecți intimitatea. Sunt Alina Borcea. Sunt soția lui Cristi Borcea. Voi lupta pentru el până în pânzele albe”, i-a transmis Alina Borcea, Valentinei Pelinel.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]