evzmonden.ro Web analytics

Cine este bărbatul misterios din viața Ozanei Barabancea? Iubește artista din nou?

Cine este bărbatul misterios din viața Ozanei Barabancea? Iubește artista din nou?
Cine este bărbatul misterios din viața Ozanei Barabancea? Iubește artista din nou?

După intervenția de micșorare a stomacului, jurata de la “Te cunosc de undeva”, solista Ozana Barabancea, a pierdut în jur de 25 de kilograme. Vedeta se simte mai bine ca niciodată și se pare că în viața ei a apărut și un misterios bărbat, cu care s-a pozat în timpul unei drumeții la munte, unde a fost și cu copiii săi.

Diva s-a schimbat radical, iar acesta e de-abia începutul. “În această toamnă lucrez la un binemeritat şi mult aşteptat sezon al emisiunii «Te cunosc de undeva!». Şi da, am avut o vacanţă de vară în care am împletit utilul cu plăcutul. În iunie am făcut o operaţie şi mă simt foarte bine. Încep să mă obişnuiesc. Este o disciplinare impusă şi, totodată, o şansă fantastică să renunţ la vechile obiceiuri! Din fericire, evit să mă cântăresc. Doar la controalele medicale m-am cântărit. Deşi este greu, fac faţă, pentru că ambiţia mea e mare. Colegii mei mă înţeleg şi mă susţin în noua disciplină nutriţională”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, celebra soprană şi profesoară de canto. A trecut ceva timp de atunci şi deja Ozana este alt om.

Însă cei din apropierea vedetei, relatează Click!, susţin că această schimbare a fost făcută şi pentru un bărbat tânăr şi chipeş, care e din ce în ce mai prezent în viaţa sopranei. În fotografiile urcate recent de Ozana pe reţelele sociale, tânărul pare foarte apropiat de copiii artistei, dar şi de ea. În weekend au fost la munte, iar în dreptul imaginilor, jurata de la Antena 1 a scris un mesaj sugestiv: “În natură, în familie cu iubire”.

“Este mândră că a reuşit să slăbească foarte repede. Şi că are un iubit cu care s-a lăudat prietenilor. Acum este fericită, iar contractele vin întruna. Are spectacole, dă probe, este solicitată să apară în jurii la diverse concursuri muzicale. Dar cel mai important pentru ea este că iubeşte”, au povestit surse din apropierea solistei.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X