evzmonden.ro Web analytics

AU FOST DE COMĂ! Cum s-au distrat MINCULESCU şi Bittman la filmările videoclipului “S-aprindem tortele”. Toţi erau în noroi, iar ei “generali”

AU FOST DE COMĂ! Cum s-au distrat MINCULESCU şi Bittman la filmările videoclipului “S-aprindem tortele”. Toţi erau în noroi, iar ei “generali”
AU FOST DE COMĂ! Cum s-au distrat MINCULESCU şi Bittman la filmările videoclipului “S-aprindem tortele”. Toţi erau în noroi, iar ei "generali"

Bittman şi Cristi Minculescu sunt prieteni de mai bine de 30 de ani. De curând cei doi au lucrat la videoclipul piesei “S-aprindem tortele”, ce va fi lansat luni, 7 martie, primul single înregistrat impreuna de cei doi. Piesa este compusa si produsa de Kazibo Music, iar videoclipul e regizat de Alex Ceausu. Videoclipul redă o scenă de război, cu soldaţi si scene de luptă. Pentru mai multă autenticitate, băieţii de la Kazibo au stropit cu apă în tranşee pentru a se face şi un pic de noroi. După asta, veteranii muzicii româneşti nici nu s-au mai gândit să coboare.
minculescu bittman

Alex-Ceausu3-620x366

“Este poate pentru prima oara cand nu ma plictisesc la filmari. M-am simtit actor inca o data. Filmarile la clipul asta mi-au adus aminte de Sergiu Nicolaescu, Dumnezeu sa-l ierte! Ce-i drept, la Sergiu a fost un pic mai complicat penmtru ca aveam si un pic de text. Pe Minculescu trebuie sa-l cunosti. El e un tip cu niste poante de te tavalesti pe jos de ras, dar intra intr-un rol si daca nu-l cunosti, n-ai de unde sa-l apuci. Cine il cunoaste de 30 de ani, cum il stiu eu, intelege ce spun. Acum, cand ne-am intalnit la filmari am inceput sa vorbim direct in germana si ne-am distrat zicand ca noi suntem generali. Il iubesc din tot sufletul si il apreciez sincer pentru tot ceea ce a facut si face. Este nemaipomenit”, a povestit Bittman pentru EVZ.

bit1

bit1

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]