evzmonden.ro Web analytics

Astăzi, în serialul “Bahar: Viață furată” – Adevărul iese la iveală!

Astăzi, în serialul “Bahar: Viață furată” – Adevărul iese la iveală!
Astăzi, în serialul “Bahar: Viață furată” - Adevărul iese la iveală!

Mehmet Emir vrea sa isi ia inapoi fiica pierduta si sa locuiasca impreuna cu el. Barbatul spera ca astfel sa recupereze timpul in care a fost departe de propriul copil.

In dorinta de a pune mana pe averea acestui influent om de afaceri, parintii lui Efsun o prezinta pe aceasta ca fiind fiica lui Emir, insa Efsun refuza sa urmeze planul urzurpator. Nuran se infurie si isi cearta fiica pentru ca refuza sa-si schimba radical viata. Dar Efsun stie ca are in mana o carte tare si vrea sa joace la cacealma.

Vestea ca Efsun este fiica unui om bogat se raspandeste in mahala. Se pare ca, dintr-o data, viata plina de lipsuri a lui Efsun se schimba radical. Hulya reactioneaza insa si ii cere sa faca testul ADN pentru a se stabili daca tanara este intr-adevar copilul lui Mehmet Emir…

In acelasi timp, Alp, tanarul care dadea semne ca o place pe Bahar, uita acum subit de aceasta si devine interesat de Efsun. Dar pentru Efsun nu este simplu sa treaca de la viata sa obisnuita la una de lux.

Bahar, in onestitatea si sinceritatea ei, nu banuieste ca destinul ei putea sa fie altul. Tot ce observa este ca tanarul si chipesul Ates o place foarte mult. In timpul unei cine unde sunt prezente cele doua familii, Hulya isi face aparitia cu rezultatul testului ADN. Inainte  ca Mehmet Emir sa deschida plicul, tatal lui Efsun face o marturisire care ii socheaza pe toti.

Nu ratați un nou episod din serialul „Bahar: Viata furata”, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D!

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]