evzmonden.ro Web analytics

RETETA ZILEI. ASA prepari snitele DELICIOASE SI CROCANTE

RETETA ZILEI. ASA prepari snitele DELICIOASE SI CROCANTE
RETETA ZILEI. ASA prepari snitele DELICIOASE SI CROCANTE

Pentru inceput, carnea trebuie lasata la marinat jumatate de ora.
Pieptul de pui se fileteaza, se stropeste cu putina zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la odihnit 30 de minute.

Ingrediente:

500 g pipet de pui

Sare

Piper

Zeama de lamaie

Ulei de masline

100 g unt

250 g fulgi de porumb

2 oua

100 g faina

Mod de preparare:

Pieptul de pui se fileteaza, se stropeste cu putina zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la odihnit 30 de minute.

Ouale se amesteca bine cu un praf de sare, putin piper si 1 lingurita de faina, iar fulgii de porumb se strivesc usor.

Bucatile din piept de pui se trec prin faina, apoi prin compozitia de oua si la final prin fulgii de porumb.

Se prajesc in unt topit, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana se rumenesc si devin crocante la exterior.

Se servesc alaturi de garnitura preferata.

Sursa: Stirilekanald.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply