evzmonden.ro Web analytics

MĂDĂLINA GHENEA, incredibilă pe scena de la SAN REMO! Fanii starului internațional au fost FASCINAȚI

MĂDĂLINA GHENEA, incredibilă pe scena de la SAN REMO! Fanii starului internațional au fost FASCINAȚI
MĂDĂLINA GHENEA, incredibilă pe scena de la SAN REMO! Fanii starului internațional au fost FASCINAȚI

Starul internaţional Mădălina Ghenea a strălucit pe scena de la San Remo. Românca a fost foarte emoţionantă şi a mărturisit că a fost fascinată de San Remo încă din copilărie.

Anul acesta, festivalul de la San Remo a fost deschis de Mădălina Ghenea, iar astfel de eveniment cere o tinuta elegantă. Frumoasa româncă a îmbrăcat la debut o rochie lungă, cu imprimeu ce imită blana de tigru, iar în a doua parte a serii, Mădălina a îmbrăcat o rochie strălucitoare, inspirată din moda anilor ’20, ce i-a pus în evidenţă silueta de invidiat.

epa05151818 Romanian actress Madalina Ghenea on stage during the Sanremo Italian Song Festival at the Ariston theater in Sanremo, Italy, 09 February 2016. The 66th Festival della Canzone Italiana runs from 09 to 13 February. EPA/CLAUDIO ONORATI

Foto: Agerpres

„Minunată, elegantă, delicată și fără reproș pe scenă. Într-un singur cuvânt, perfectă. Multe femei ar trebui să ia exemplu de la tine, Maddy”, a scris, entuziasmat, Giovanni Maggipinto, patronul Maggipinto Agency.

Mădălina a fost foarte emoţionată să se afle pe scenă şi a povestit că, încă din copilărie, a urmărit spectacolul an de an.

“Eu priveam acest spectacol când eram mică, acasă, în România, cu mama mea, nu de pe canapea. Locuiam cu toţii într-o cameră. Tata se întorcea obosit de la serviciu, trebuia să se odihnească, deci trebuia să stăm cu urechea lipită de televizor, pentru a auzi muzica”, a povestit Mădălina.

Pe scena San Remo 2016, frumoasa Madalina Ghenea a îmbrăcat creații Alberta Ferretti. Printre acestea și o rochie care a făcut furori. Ținuta a fost din dantelă roșie, cu  corsaj rigodo și laterale ample. Mai mult, Gheneaa mai avut la dispoziție încă două haine Alberta Ferretti in garderoba ei.

Madalina-Ghenea-alberta-Ferretti-sanremo-2016


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

[wysija_form id="7"]