evzmonden.ro Web analytics

Antonia si Alex Velea, amandoi au probleme cu legea in AMERICA! Adevarul iese la iveala!

Antonia si mama ei
Antonia si Alex Velea, amandoi au probleme cu legea in AMERICA! Adevarul iese la iveala!

Dupa o tentativa esuata de a sustine un concert in SUA, Alex Velea a fost la un pas a fie dat pe mana politiei. Artistul s-a certat cu organizatorul care il invitase peste hotare, asa ca si-a strans echipamentul si oamenii, au luat cheile unei masini care apartinea staffului de acolo si au plecat spre aeroport. Desi organizatorul sustine ca a alertat politia, se pare ca totul s-a rezolvat pe cale amiabila.

alex-velea-comunitate

“A fost primit cu paine si sare! Sa-i stea in gat”

Romanii stabiliti acolo si care au venit special pentru a-l vedea pe Velea in toata splendoarea lui artistica spun ca acesta ar fi plecat pentru ca erau prea puţini spectatori in sala! Luminiţa Georgescu, membră a comunităţii românilor din Cleveland, a declarat pentru Libertatea.ro: “Ce a făcut Alex este revoltător pentru întreaga comunitate, am fost martor şi nu îmi e ruşine să susţin un adevăr. E prima oară când s-a întâmplat aşa ceva. Oamenii care au venit au participat cu bani, au pregătit meniul, toate costând bani şi care au ajuns la tomberon. Nimeni nu avea nimic de câştigat decât Velea, care a sfidat eforturile comunităţii din Cleveland şi ale fanilor. Cum să furi cheile maşinii şi să fugi cu dansatoarele? Este uluitor”. “Putea să spună câţi bani vrea. Noi, cei prezenţi, sigur îl plăteam să fie mulţumit. Dar să nu spui nimic, să întârzii două ore în timp ce 75 de oameni te aşteaptă. Fiţi sigur că nu va mai ajunge niciodată în SUA. A fost primit cu pâine şi sare, să-i stea în gât toată viaţa. Dinu Iancu Sălăjan a cântat pentru 30 de oameni şi a făcut un spectacol cât pentru 1.000”, susţine Fabian Barbolovici, om de afaceri de origine română care a fost martor ocular.

antonia-si-alex

Antonia a fost expulzata de Serviciul de Imigrari! 

A plecat din Romania cand avea doar 4 ani si a revenit in tara natala cand a implinit 18. Desi viata ei a fost roz pana la acel moment, Antonia a luat aceasta lovitura cu demnitate si, o data ajunsa pe pamant romanesc, a inceput sa dea din coate pentru a-si cladi o cariera muzicala. Primul pas pe care l-a facut a fost sa isi foloseasca toate relatiile. Asa a ajuns in anturajul apropiat al MONICAI GABOR *pe atunci Columbeanu.

Antonia si mama ei

Antonia si mama ei

Prima ei aparitie TV a fost chiar in reality show-ul pe care aceasta si sotul ei il aveau. In clipul care nu se mai gaseste astazi pe internet apareau Antonia si Moni, relaxandu-se la piscina de pe domeniul de la Izvorani. In fata camerelor de filmat, Monica a provocat-o sa-i cante ceva, ceea ce a si facut, lasand-o pe fosta doamna Columbeanu muta de uimire.

Tatal Antoniei a divortat de mama artistei

Tatal Antoniei a divortat de mama artistei

Si, evident, aparitia Antoniei in costum de baie la tv, intr-o emisiune de succes, a contat enorm. Oameni importanti au inceput sa se intrebe cine e si astfel i s-au deschis multe usi.

Despre expulzarea din SUA a Antoniei si a printilor sai, artista a povestit doar ca a trebuit  sa abandoneze toate bunurile acolo. Apropiatii familiei Iacobescu au povestit si ca cei trei, mama, tatal si fiica, au fost urcati pur si simplu in avion primind si interdictia de a mai pune piciorul pe pamant american. Pe durata zborului au fost insotiti de politie.

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]