evzmonden.ro Web analytics

Antonia și-a făcut încă un tatuaj! Uite ce parte a corpului a ales

Antonia și-a făcut încă un tatuaj! Uite ce parte a corpului a ales
Antonia și-a făcut încă un tatuaj! Uite ce parte a corpului a ales

Antonia și-a făcut un tatuaj nou. Cântăreața le-a  făcut o surpriza prietenilor virtuali, aratandu-le o fotografie cu noul tatuaj pe care si l-a facut. 

Antonia a postat recent o fotografie pe Instagram, realizată după ce și-a desenat inimioara lângă ureche. Artista le-a aratat prietenilor virtuali noul model de tatuaj, pe care și l-a facut.

 De curând, Antonia  a mărturisit la “Neatza cu Răzvan şi Dani” că şi-a completat colecţia cu acest ultim desen, dar şi cu un altul pe braţul stâng. Acesta din urmă este de fapt un tatuaj pe care l-a îmbunătăţit. În total, solista se laudă cu nouă tatuaje şi lista rămâne deschisă, anunță click.ro.

antonia tatuaj inimioara

Sursă foto: arhiva personală

Antonia are mai multe desene pe piele: o fundiţă pe mâna dreaptă, un ochi cu petale şi o lacrimă, pe mâna stângă, pe piciorul stâng are scris numele Mayei, iar pe dreptul o notă muzicală, pe care şi-a făcut-o în acelaşi timp cu Inna, în Mexic. Frumoasa lui Velea şi-a scris pe mâna stângă “Once upon a time”, apoi şi-a tatuat gamba piciorului stâng. Anul trecut, artista şi-a făcut pe gât logo-ul de muzician al iubitului său, Alex.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]