evzmonden.ro Web analytics

Andrei Zaharescu regretă că a pierdut-o pe Andreea! Știrista s-a recăsătorit, iar el se preface că totul este OK la mii de km distanță

Andrei Zaharescu regretă că a pierdut-o pe Andreea! Știrista s-a recăsătorit, iar el se preface că totul este OK la mii de km distanță
Andrei Zaharescu regretă că a pierdut-o pe Andreea! Știrista s-a recăsătorit, iar el se preface că totul este OK la mii de km distanță

 

 

Au trăit o frumoasă proveste de dragoste timp de 15 ani. Andreea (41 ani) și Andrei (55 ani) au fost cuplul exemplu pentru oamenii de rând, aceștia fiind foarte populari în perioada în care prezentau știrile împreună.

Andreea si Andrei pe vremea cand erau un cuplu fericit

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu pe vremea cand erau un cuplu fericit

Din iubirea lor au apărut doi copii minunați și nimic nu părea să le poată sparge bula de fericire. Dar, din păcate, apropiații foștilor soți spun că totul s-a ruiniat atunci când Andreea a aflat de aventura de lungă durată pe care Andrei o avea cu avocata Cosmina Ionescu. Andreea Berecleanu a pus capăt casniciei în 2013, iar Andrei a rămas cu amanta, pe care ulterior a transformat-o în doamna Zaharescu. Prietenii spun că Andreea l-ar fi iertat pe Zaharescu dacă acesta nu și-ar fi pus amanta înaintea copiilor. Pe perioada amantlâcului, Andrei lipsea de la toate evenimentele importante din viața lor pentru a-și petrece timp cu iubita – pe atunci – secretă.

Ea este noua doamna Zaharescu.

Ea este noua doamna Zaharescu.

După divorț, Andrei s-a căsătorit cu amanta, care s-a și mutat cu el în Cape Town și i-a dăruit un copil. Andrei Zaharescu a mai fost căsătorit și mai are o fiică, Catinca, din prima căsnicie!

Avocata i-a oferit un fiu consulului din Africa de Sud

Avocata i-a oferit un fiu consulului din Africa de Sud

Andrei Zaharescu câștigă mult mai puțin la zeci de mii de kilometri de casă

Fostul prezentator de știri a avut o viață foarte frumoasă atunci când o avea pe Andreea alături și un serviciu prestigios. Din punct de vedere profesional, totul s-a ruinat când a acceptat să iasă de pe sticlă și să intre în politică. A ocupat pentrru puțin timp postul de purtător de cuvânt al Guvernului, apoi a fost transferat în Africa de Sud pe postul de consul al României.

Și chiar dacă titulatura este una pompoasă, viața lui Zaharescu e o ruină comparativ cu ce a fost.

Acum câștigă mai puțin de 4 mii de dolari pe lună, bani din care trebuie să întrețină 4 copii!

 

Nu a avut de unde să plătească pensia alimentară

 

Andreea Berecleanu l-a dus în instanță pe fostul soț pentru neplata penisiei alimentare pentru cei doi copii ai lor și a și obținut câștig de cauză. Zaharescu a fost supus executării silite, doar că Andreea a renunțat la proces… Pentru că nu a avea ce să execute.

Astfel că fosta a renunțat la pretenția de a achita cei 9 mii de euro datorați de Andrei, mai mult pentru simplul fapt că nu vrea ca fiul și fiica celor doi să-și vadă tatăl umilit în acest fel. Puținii prieteni care i-au mai rămas lui Zaharescu spun că bărbatul nu se plânge, dar se vede că regretă întorsătura pe care a luat-o viața lui.

 

Andreea Berecleanu a înflorit de când s-au despărțit

Andreea si-a refacut viata alaturi de doctorul Constantin Stan. Copiii lor se inteleg minunat si sunt foarte multumiti de alegerile parintilor lor.

Andreea si-a refacut viata alaturi de doctorul Constantin Stan. Copiii lor se inteleg minunat si sunt foarte multumiti de alegerile parintilor lor. La cununia civila, cei doi copii ai Andreei si fiica medicului s-au comportat ca niste prieteni foarte buni.

Deși a fost o bună perioadă cu inima frântă, lucrurile s-au așezat ideal pentru prezentatoare. A fost promovată în cadrul televiziunii la care lucrează, i s-a mărit considerabil salariu și și-a întâlnit jumătatea: Medicul estetician Constantin Stan.

biserica

Ştirista Andreea Berecleanu s-a căsătorit sâmbăta trecutăcu medicul Constantin Stan, după ce se căsătoriseră civil în urmă cu o lună şi jumătate. Ceremonia a avut loc la biserica Kretzulescu din Capitală, doar în prezenţa familiei şi a prietenilor apropiaţi.

nasii-si-finii

Naşii lor sunt Ileana şi Cătălin Badiu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Municipal Bucureşti, care îi este și văr.

Doctorul are și el o fată din căsnicia anterioară.

 

Andreea a avut o rochie de mireasa foarte eleganta, care i-a venit perfect!

Andreea a avut o rochie de mireasa foarte eleganta, care i-a venit perfect!

Dansul mirilor a fost un moment emotionant

Dansul mirilor a fost un moment emotionant

 

Citeste si :

FABULOS. Ce ruşinos au plecat Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu de la PRO TV. Replică DEVASTATOARE a știristei: Jalnica Generație ProTV

 

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X