evzmonden.ro Web analytics

Andreea Tonciu, SEXY la nuntă cu un DECOLTEU ameţitor

Andreea Tonciu, SEXY la nuntă cu un DECOLTEU ameţitor
Andreea Tonciu, SEXY la nuntă cu un DECOLTEU ameţitor

Andreea Tonciu (29 ani) a devenit astăzi doamna Niculescu, după ce i-a spus “Da” lui Daniel (24 ani). Bruneta a avut o ținuta specială pentru această zi. O rochie bleu pal, scurtă și decoltată, cu pietre strălucitoare pe corsaj, asortată cu o haină de blană.

Cea mai emoţionată a fost mama vedetei, care a povestit la Antena Stars că a luat trei pastile în dimineaţa nunţii ca să-şi calmeze nervii.

“Eu şi viitorul meu soţ ne-am cunoscut într-o parcare, anul trecut. Cu două săptămâni înainte de a-l întâlni pe el, am fost la Arsenie Boca şi m-am rugat: “Doamne, dă-mi şi mie un bărbat cu care să-mi întemeiez o familie”. A fost un dar de la Dumnezeu. Ne-am văzut în seara aia şi după două săptămâni am mers la munte. La munte am proiectat-o pe Rebecca, fetiţa noastră”, a povestit Andreea Tonciu la Antena 1.

În noiembrie 2015, Andreea a anunțat că este însărcinată cu primul copil al cuplului, iar de atunci, cei doi nu au contenit cu pregătirile pentru evenimentul special de astăzi. Nașii tinerilor au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]