evzmonden.ro Web analytics

Andreea Marin revine la TV. Află totul despre emisiunea pe care o va avea

Andreea Marin revine la TV. Află totul despre emisiunea pe care o va avea
Andreea Marin revine la TV. Află totul despre emisiunea pe care o va avea

Andreea Marin va reveni curând în fața micilor ecrane, de această dată la TVR, unde va prezenta o nouă emisiune. Vedeta Tv a dezvăluit pentru Antena Stars că va aducea ea însăși investitori pentru a face emisiunea, iar titlul noii sale emisiuni va fi „Prețuiește viața”.

Andreea marin a mărturisit că pentru acest format va aduce investitori. ”Nu vom lua nici un leu de la TVR, voi aduce eu investitori”, a spus Andreea Marin.

Altfel, Andreea spune că va fi o emisiune dedicat în principal femeilor. ”E un program total diferit de tot ceea ce am făcut odinioară. Înainte făceam programe ample și ca locație și cu un public de sute de oameni în sală. De data aceasta, e un program dedicat în principal femeilor, acelora care cred că o schimbare în bine poate fi făcută oricând. Uite, eu am făcut-o la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile: minte, trup și suflet. Emisiunea va avea 40 de minute concentrate, duminica seara și va fi despre alegerile pe care le faci în viață, despre sănătate, nutriție, design interior, despre călătorii ce citim, spre ce privim. Titul de lucru al emisiunii este în momentul de față ”Prețuiește viața”. E un concept pe care l-am creat acum aproape 20 de ani. Emisiunea va fi în reluare miercuri seara, după Telejurnal. Va fi și un pic de reality-show și informație pentru o viață mai bună”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]