evzmonden.ro Web analytics

Andreea Marin a văzut moartea cu ochii: “Pentru prima oară simţeam frica”

Andreea Marin a văzut moartea cu ochii: “Pentru prima oară simţeam frica”
Andreea Marin a văzut moartea cu ochii: "Pentru prima oară simţeam frica"

Andreea Marin a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce medicii i-au descoperit, în abdomen, un litru de sânge, scrie ele.ro.

Celebra prezentatoare şi-ar fi putut pierde viaţa, dacă medicii nu ar fi salvat-o la timp. Relatările acesteia, despre cele două sarcini extrauterine, cu cei doi foşti soţi ai săi, Cristian Gheorghiţă şi Ştefan Bănică junior, despre care Andreea a vorbit în cartea sa, ”Preţuieşte viaţa” au fost de-a dreptul uluitoare.

”«Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie». Daca nu… muriţi, domnişoară. (…) M-am trezit pe un pat de spital”, povestea Andreea Marin.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani (…) O nouă tăietură de 15 centimetri s-a suprapus peste vechea cicatrice. Când am deschis ochii după operaţie, primele cuvinte pe care le-am auzit au fost: «Ţi-am spus că o să fie bine». Medicul mi-a confirmat: «Eşti norocoasă»”,conform obiectiv.info.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]