evzmonden.ro Web analytics

Andreea Marin îşi menţine TENUL TÂNĂR cu ajutorul unui SECRET pe care îl ştie de la BUNICA sa: “Două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfinţenie…”

Andreea Marin îşi menţine TENUL TÂNĂR cu ajutorul unui SECRET pe care îl ştie de la BUNICA sa: “Două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfinţenie…”
Andreea Marin îşi menţine TENUL TÂNĂR cu ajutorul unui SECRET pe care îl ştie de la BUNICA sa: "Două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfinţenie..."

Invitată la un eveniment dedicat frumuseții, Andreea Marin a dezvăluit ce a învățat de la bunicile ei când vine vorba de frumusețe.

„Mi-aş dori tare mult că în definiţia frumuseţii să se afle omul care ştie să îmbătrânească frumos şi demn, vertical, cu elegantă în atitudinea faţă de întâmplările vieţii şi cu o forţă de a trece peste orice moment dificil. Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant şi demn, trăind o viaţă cu moderaţie, fără excese şi având două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfinţenie, pentru îngrijirea lor: îşi ţineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru faţă pentru curăţarea porilor.

De asemenea, foloseau o crema simplă pentru hidratare. La fel şi mama. Orice descoperire în domeniu în plus e un bun câştigat. Dar, fără aceşti doi paşi de bază – un demachiant bun şi o cremă de hidratare de calitate, mai ales în mediul viciat în care trăim azi – nu poţi spune că îi dau tenului tău o şansă reală să înainteze frumos în timp. Asta e lecţia moştenită de mine de la femeile dragi din viaţă mea”, a spus Andreea Marin.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]