evzmonden.ro Web analytics

Andreea Esca a făcut-o sa plângă pe Antonia

Andreea Esca a făcut-o sa plângă pe Antonia
Andreea Esca a făcut-o sa plângă pe Antonia

Invitata in prima editie din 2016 a emisiunii La Radio cu Andreea Esca de la Europa FM, Antonia a avut surpriza sa-l asculte pe tatal sau facandu-I o declaratie de dragoste neconditionata.

antonia la radio cu andreea esca

“Vreau sa stie ca o iubesc orice ar fi si orice probleme ar fi am sa fiu langa ea si le vom depasi”, a spus tatal Antoniei, iar aceste cuvinte simple spuse din inima au emotionat –o foarte tare pe Antonia.

Tatal Antoniei a mai povestit ca artista a fost un copil foarte cuminte si ca singurul subiect pe care si-a aratat incapatanarea este cel legat de tatuaje, pentru care au avut dispute lungi. Antonia s- a tatuat impotriva dorintei tatalui ei care a rugat-o mereu sa nu faca ce face toata lumea, sa fie diferita.

In aceeasi emisiune de la Europa FM, Antonia a povestit ca in copilarie, cand statea in America, parintii ei erau foarte stricti in ceea ce priveste timpul ei liber pentru ca in Las Vegas uneori puteai sa fii intr-un loc nepotrivit si sa fii ranit de membrii cate unei gasti care se luptau cu armele.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]