evzmonden.ro Web analytics

Andreea Antonescu: „Poţi înşela şi când locuieşti tot timpul împreună”

Andreea Antonescu: „Poţi înşela şi când locuieşti tot timpul împreună”
Andreea Antonescu: „Poţi înşela şi când locuieşti tot timpul împreună”
Zvonurile ca Andreea Antonescu a divorţat de omul de afaceri Traian Spak au aparut încă din 2014, însa artista a negat acest lucru. Zvonurile au fost alimentate de faptul că vedeta stă mai mult în ţară decât la domiciliul conjugal din SUA. 
„Relaţia dintre mine şi Traian merge la fel de bine ca la început. Acum mă simt mai îndrăgostită de el ca niciodată. Nu mă întreba de ce, că n-am habar. Am fost în SUA şi am revenit la sfârşitul lui februarie. Trebuia să mă întorc mai devreme, dar mi-am prelungit vacanţa tocmai pentru a mai sta împreună. În ţară înregistrez noi melodii, pun totul la punct şi mai plec o lună acolo. Nu ştiu ce se va întâmpla mâine, oricum nu mi-am propus să mă căsătoresc, să fac un copil şi apoi să divorţez; sunt foarte „de modă veche”. Dar, la urma urmei, nu depinde totul de noi. În viaţă n-ai de unde să ştii cum se schimbă totul într-o secundă.”, a dezvaluit Andreea, conform ziarulring.ro.
Andreea Antonescu a devenit cunoscuta în 1990 cu Andre, una dintre cele mai de succes trupe pop-dance din Romania.
Ea şi Traian Spak  s-au căsătorit în secret, după cum a marturisit  într-o emisiune TV, şi au devenit părintii unei fetite în mai 2011. „Stau ore intregi si ma uit la ea, adorm langa ea, incerc sa ii observ fiecare grimasa fiecare zambet, e superba. Sunt fericita, nu pot exprima in cuvinte, este o stare pe care nu am mai trait-o niciodata in viata mea”, spunea cântăreaţa.
andreea1
 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]